Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Létezik egy étterem, ahol plusz pénzt számolnak fel minden ostoba kérdésért

2022. July 24.

Az oktondi kérdések darabja 38 cent a Colorado állambeli Denverben, ahol a tulajdonos egy ideje megunta, hogy a vendégek többsége előszeretettel tesz fel hülye kérdéseket.

Aki dolgozott már ügyfélszolgálaton vagy a vendéglátásban, az pontosan tudja, hogy sokszor nem is a fizikai munkától fárad ki az ember, hanem a kliensek, vendégek hülye kérdései miatt merül le az akksi. Melegen érkezik a sültkrumpli? Lehetne, hogy egyszerre kapjuk meg az ételünket? Ha negyed adagot kérek, negyed árat fizetek? Mióta dolgozik itt a szakács, van védettségi igazolványa? Ez csak néhány egyszerű példa azoknak a kérdéseknek a sorából, amit a denveri étterembe tesznek fel az emberek.

Úgyhogy a tulaj innentől 38 centet von le hülye kérdésenként, amin aztán a pincérek és a konyhai személyzet osztozik. Korrekt, nem igaz?

Forrás, fotók: Trip Advisor

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Vajon mit jelent az, ha egy étterem zöld?

Megnyílt Magyarország első zöld KFC étterme Debrecenben

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!