Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Csak a Nőknek Magazin

Légfertőtlenítés a gyakorlatban

2022. January 27.

A friss levegő nélkülözhetetlen, hiszen nincs élet levegő nélkül.  De abba vajon belegondolunk-e, hogy a levegő tisztasága is fontos tényező?

Főleg mostanában, amikor a kórokozók riadalmat keltenek a zárt terekben és amikor alig látunk ki a maszkunk mögül.

XXI. századi megoldás

A beltéri levegő tisztán tartása különösen fontos, ám hosszú távú hatást nem érhetünk el csupán szellőztetéssel, ezért jó irány, ha egy hatékony technológiai megoldás felé fordulunk. A NUXON™ légfertőtlenítői segítségével szinte bárhol oxigéndús és tiszta levegő érhető el és ehhez még az otthonunkat sem kell átalakítanunk. 

A levegő tisztítása

A légtisztítók és légfertőtlenítők feladata az, hogy eltávolítsák a beltéri levegőből a szennyeződéseket, kórokozókat, spórákat, polleneket és a szagokat. A hidegplazmás-fertőtlenítésnek köszönhetően a tisztítási folyamat végén a káros anyagok eltűnhetnek, a mikroorganizmusok elpusztulhatnak és steril levegőt kaphatunk.

Ez is egészség: Létezik még ricinusolaj?

A levegő fertőtlenítése 

A NUXON™ hidegplazma-technológiás légfertőtlenítő készülékeiben a ventilátor a beltéri levegőt az alacsony energiájú plazmatekercsek közé tereli. A tekercsek által létrehozott plazmamezőben a reaktív oxigénrészecskék megsemmisítik a mikroorganizmusokat, ezáltal tisztítják, illetve fertőtlenítik a levegőt. A plazmán áthaladva szinte minden kórokozó és pollen ártalmatlanná válik, s nem jelent további veszélyt az emberi szervezet számára.  Ezáltal a kiáramló levegő tiszta és oxigéndús lesz.

Ahol csak szeretné

Élvezze Ön is a NUXON™ készülékei által nyújtott előnyöket bárhol, bármikor. A NUXON NU-802JHF NUXSMART&DESIGN AIR PURIFIER segítségével akár már egy 28 m2-es helyiség levegője is megtisztítható. Elegáns kivitelével jól mutat például egy fitness teremben vagy otthoni környezetben is. A NUXON NU-600T2E Álló plazma-légfertőtlenítő ennél nagyobb terekben is használható, egészen 50 nm2-es alapterületig, így méltó dísze, illetve hatékony kiegészítője lehet egy irodának, rendelőnek vagy akár autószalonnak is.

További információ: www.shop.nuxon.hu

Olvass még az egészségtudatosságról:

Szereted a kesudiót? 15 jó indokot tudunk, hogy miért fogyaszd rendszeresen

 

Forrás: Csak a Nőknek Magazin 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!