Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: ©delcreations/123RF.COM

Keanu Reeves visszatért Neóként, és erősebb, mint valaha!

A negyedik Mátrixban láthatjuk a jó kondiban lévő sztárt.
2021. December 30.

Mostanában inkább John Wick bőrében bukkant fel a Mátrix főhőse, ám a kultusz tovább épülhet – most, hogy a negyedik része is befutott a fekete napszemüveges-bőrkabátos sci-finek. Az 57 éves akciósztár alig engedi, hogy dublőrök hajtsák végre helyette a hajmeresztő mutatványokat, így kutya kötelessége, hogy jó kondiban tartsa magát. A libanoni születésű angol-kanadai híresség rengeteget edz, ám azt okosan és állhatatosan teszi.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Matrix Resurrections (@thematrixmovie) által megosztott bejegyzés

Természetesen a harcművészetek elemei sem hiányozhatnak a mindennapi rutinjából, ahogyan az erőnléti és a kardió gyakorlatok is jelen vannak az életében. Villámgyors taktikai mozdulatok, stabilitás és rugalmasság a cél, melyben a fegyverszakértő Taran Butler van segítségére. Napi öt órát simán edz: Jiu-Jitsu, judo és harci lövészet is a program része. Súlyemelés helyett inkább rugalmas szalagokkal feszíti izmait, melyek az ízületeit jobban kímélik. Ám a diétát tekintve viszonylag megengedő valakiről van szó.

Szorosan idevág: Protein, felrázva – így készült Daniel Craig az utolsó James Bond-szerepére

Szüleinek ereiben európai vér ugyanúgy csörgedezett, mint kínai és hawaii – és sokáig úgy tűnt, hogy a profi jéghokis pálya fogja bevonzani Reevest, ami a torontói évei alatt talán nem is olyan meglepő fordulat. Ám egy sportsérülés, illetve egy utazás New Yorkba örökre megváltoztatta az életét: betöltötte a 17. évét, mikor végleg a színészet mellett döntött. Ha ránézünk erre a kortalan fazonra, akkor azt hinnénk, hogy mindene a fitnesz és a helyes étkezés – ám ez utóbbi korántsem így alakult. Hollywood csodabogara nagyon lazán veszi a kajálást: sem az alacsony szénhidrátbevitel, sem a vegán, vagy bármilyen más megszorítás nem köti, mint az A-listás celebek többségét.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Matrix Resurrections (@thematrixmovie) által megosztott bejegyzés

Nagyjából mindent fogyaszt, ám azért a mértékre azért ügyel. Masszív alakját a kiegyensúlyozott étrendnek is köszönheti, és ő az, aki valóban semmit sem visz túlzásba. Még a tiszta és egészséges ennivalókhoz sem ragaszkodik különösebben. Ha úgy alakul, az üveg bort vagy sört is megissza úgy, mint egy átlagos civil. Amit lehetőség szerint elkerül, az a gyorskaja. Keanu tisztában van azzal, hogy a legtöbb ilyen ételnek nincs igazi tápértéke, neki pedig teljesítenie kell, azaz: energiára van szüksége. Ráadásul az ilyen nem friss menü tele van nátriummal, amitől fejfájás, migrén és víz-visszatartási problémák is jelentkezhetnek, nem is beszélve a puffadásról. Ehhez hozzájöhet még aknés bőr és fogromlás is, illetve a vércukornak szintén bekavar a sok üres szénhidrát. Mikor forgat, akkor arra ügyel, hogy alacsony nátrium-tartalmú diétát tartson, és a zsírral is csínján bánik. Nagy harci jelenetek előestéjén steaket készít vagy rendel, ám csakis icipici zsírt enged meg rajta.

Ezt olvastad esetleg?

Harcművész szerepben is leejti az állakat az 55 éves Halle Berry

Perzsa
Forrás: fitnessvolt.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Így szabaduljunk meg a gyorskaja utáni vágytól

Így szabaduljunk meg a gyorskaja utáni vágytól

Ha csak egy keveset eszünk a vágyott ételből, nem csökken az étvágy...

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!