Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Nincs karácsony Michael Bublé nélkül sem

A kanadai énekes és családja a latin ünneplés hívei.
2021. December 24.

Ha nem a Wham vagy Mariah Carey aktuális slágere szól épp, akkor egy kellemes bariton is búghat mostanában a hangfalakból. Ezer közül is megismerjük Michael Bublé hangját: a kanadai-olasz gyökerű jazzénekes szintén az ünnepek széria-tartozéka, ám a Karácsony Királya titulust mégis udvariasan elutasítja. Szerinte a néhai Bing Cosby méltó inkább erre a címre. Tíz éves lett 2021-ben a Christmas című, klasszikus Bublé-album, melyhez két új dalt is rögzített nemrég a dalnok; az egyik – Christmas Sweater címmel – a karácsonyi pulcsiról szól.

Ide kapcsolódik: Szezon indul – így tartsuk rendben a kötött pulcsikat!

Merry Berry Bublé néven pedig ünnepi ásványvízzel kedveskedik a rajongóknak, mely címkén az eredeti Bubly márka Y betűje elé egy É került. A 46 éves, négyszeres Grammy-díjas sztár halász családból származik, maga pedig méhészkedik, az édességgel viszont csínján bánik. Korábban voltak súlyproblémái, és párja segítségével sikerült lefogynia. Nem mintha Luisana Lopilato rosszul főzne: még tévéműsorban is megmutatta a szőke feleség, hogy az argentin konyhán szocializálódott. Luisana en casa címen saját szakácskönyvet is kiadott, és a Vancouverben élő család rendszeresen bejelentkezett Instagramon és Facebookon, még a karantén alatt.

Gyakran a konyhából ment az adás: volt, hogy kekszet sütöttek a szülők, amiből persze a gyerekeknek is jutott. Egy évtizede indult gyönyörű, és megpróbáltatásoktól sem mentes házasságuk, melyből három csemete született. Nemrég Bublé visszament gyerekkora helyszínére: Burnaby egyik étterméből jelentkezett be egy nosztalgikus poszttal. Hamburger, buborékos ásványvíz (még szép, hogy Bubly!) és Cézár-saláta mellett merengett a covid-okozta nehézségeken, és azt javasolta, hogy ha valaki megteheti, hogy utazzon, az látogasson el a festői British Columbiába.

A karácsony általában úgy telik, hogy az egész latin rokonság felutazik hozzájuk északra, és végtelenítve szól a Feliz Navidad. A család argentin ága alig beszél angolul – csak annyit tudnak, hogy „szeretlek” és hogy „kanál”. Viszont annál lelkesebbek: rengeteget esznek és isznak.

Erről sem kellene lemaradnod: 

Nincs karácsony Mariah Carey nélkül, aki 2021-ben McDonalds-menüvel is nyomul

Perzsa

Forrás: vancouverisawesome.com / dailymail.co.uk

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Nahát, vodkás vegán tejszínnel száll be Cardi B a koktélbizniszbe?

Nahát, vodkás vegán tejszínnel száll be Cardi B a koktélbizniszbe?

Mindenek a teteje a rappercsaj Whipshots nevű flakonja, az élet habos oldaláról.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!