Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Indiában piacra dobták a „4 az 1-ben” táblás csokit

2019. August 31.

Van kedvenc táblás csokitok? Van, aki a kesernyés, magas kakaótartalmú étcsokiért van oda, mások a selymes tejcsokit favorizálják. És persze a fehér csokoládéról se feledkezzünk meg, amely szintén jelentős rajongótábort gyűjtött magának. De mi a helyzet, ha valaki jó Gombóc Artúr módjára legszívesebben egyszerre habzsolná mindhárom fajtát? Számára lehet szuper pénztárca- és súlykímélő megoldás a Cadbury édességgyártó cég új terméke, a tábla nem is 3, hanem rögtön 4-féle csokit tartalmaz. 

Az indiai függetlenség napjára, augusztus 15-re dobta piacra újdonságát a Cadbury. Az „egység szelet” az ország egységét és sokszínűségét hivatott megünnepelni, egy tábla 4 különböző fajta csokiból áll: étcsoki, „kevert” csoki, tejcsoki és fehér csoki hasábok követik egymást. 

A gyártó szerint a barna szín különböző árnyalatai az anyanyelvek sokaságát, valamint a kultúrák találkozását és együttélését jelképezi. Hiszen India igazán sokszínű ország, ahol különböző kasztú, társadalmi státuszú, hitű, anyanyelvű, vallású és nemzetiségű ember él békésen egymás mellett. A reklámkampány szlogenje is ezt erősíti meg: „édes (szép) dolgok történnek, ha együtt vagyunk”.

Van azonban egy rossz hírünk a csokirajongóknak: a különleges tábláért Indiába kell utazni, ráadásul némi gyorsaság sem árt, ugyanis a csoki csak korlátozott ideig lesz elérhető a boltok polcain.  

Forrás: delish 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!