Ina Garten 3 tuti előétele
Mikor vendégeket várunk a legkevésbé szeretnénk az időt a konyhában tölteni – inkább a többiekkel csacsognánk a kanapén. Ina Garten, a Food Network egyik háziasszonya is osztja ezt a véleményt. Ehelyett kis, sós falatkákat készít, amelyek remekül passzolnak italokhoz. Ezt tanácsolja nekünk is.
Egyik remek trükkje a burgonyachips. Egyszerűen csak a sós változat. Emellé némi sózott kesudió (extra sóval, ha az eredetit keveselljük), valamint cseresznye paradicsom.
Annak ellenére, hogy ezek egész hétköznapi előételek, a tálalást ne bagatellizáljuk el. Öntsük ki a chipset a zacskójából, a kesudiót szórjuk egy kis tálba, a paradicsomokat vágjuk fel, ha szükséges. Így – Ina szerint – „mindenki jól fogja érezni magát, még Te is.”
via: Purewow