Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Candice Davison, Pure Wow

Hallottál már a rózsaszínű ananászról?

2020. november 3.

Nem Photoshop varázslat és nem is Instagram filter, a rózsaszín ananász valóban létezik. Már 2005-től kezdve próbálkoznak a termesztésével egy farmon Costa Ricán, idén októberben pedig meg is jelent a boltok polcain, igaz még nem Magyarországon, és tegyük hozzá, meglehetősen borsos áron. Darabja ugyanis 49 amerikai dollárba kerül. De milyen lehet az íze? 

 

Mi a különbség a hagyományos és a pink ananász között?

Első pillantásra a külseje teljesen megegyezik a hagyományos ananászéval. Azaz mérete, formája, külső színe semmiben sem különbözik a klasszikus ananásztól, fel kell vágnunk, ha meg szeretnénk látni a csodát.

 

Tényleg pink a húsa?

Amint felszeleteljük, láthatjuk, hogy a húsa rikító pink, de egyben valamivel puhább és könnyebben szelhető is, mint a hagyományos ananász. Illata szintén megegyezik a hagyományossal, az íze pedig határozottan édesebb és frissítőbb hatású, illetve kevésbé kesernyés.

 

Forrás: Pure Wow

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az ananászfogyasztás előnyei

Az ananászfogyasztás előnyei

Támogatja a fogyást, erősíti az immunrendszert, és még finom is.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.