Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: facebook.com/apostol együttes

Ételfutárként kénytelen dolgozni Meződi József, az Apostol 79 éves frontembere

2021. April 11.

Bizony a koronavírus mindenki életét átformálta. Ahhoz pedig, hogy könnyebben elviselhetőek legyenek a mindennapok, munkára és pénzre van szükség. Nincs ez másként a sztárok életében sem. Az Apostol együttes frontembere, Meződi József éppen emiatt vágott bele 79 évesen egy új szakmába. Mutatjuk, mi áll a döntése mögött!

Amíg nincs Apostol, Meződi József ételt szállít

„Másként belehalnék az unalomba” – nyilatkozta az ACNewsnak az Apostol frontembere. Az énekes ezzel a kijelentéssel indokolta, miért vállalt 79 évesen egy merőben más szakmát a vállára. Mindazok ellenére, hogy nem csupán a fellépésekből volt bevétele a hazai sztárnak, mégsem érezte magát hasznosnak. Családi vállalkozásként működő étterme ugyanis szintén nem nyithatott ki a pandémia ideje alatt. A házhoz szállítás azonban elindulhatott. Így történt, hogy 79 évesen, maga Meződi József lett az ételfutár.

„Minden nap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni. Sokan meg is lepődnek, és először nem értik, mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni” – nyilatkozta az énekes. Az énekes eddig sikeresen megúszta a vírust, egy hete pedig már feleségével közösen megkapták a második oltást is. Az Apostol frontembere, Meződi József pedig bízik abban, mielőbb véget ér ez a sokszor reménytelennek tűnő helyzet.

Forrás: Drive Me Baby

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!