Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

30 percen belül házhoz jön minden, amit a közértben vásárolnál

2020. December 17.

Új szolgáltatással, saját üzletlánccal forradalmasítja a bevásárlást a NetPincér – elindult a NetPincér market. Akár 30 percen belül házhoz rendelhetünk mostantól alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket, ráadásul a minimum rendelési érték mindössze 1000 forint. A szolgáltatás első körben 10 budapesti kerületben indult el.

Bevásárlás biztonságosan, akár fél órán belül

A szolgáltatással nincs többé szükség előzetes időpontsáv foglalásra és az otthoni várakozást is megspórolhatjuk magunknak, hiszen a rendeléseket azonnal kiszállítják, akár fél órán belül. A vásárló pedig látja az applikáción keresztüli térképen, hogy éppen merre jár a futár. A cég az árut közvetlenül a beszállítóktól vásárolja meg, a NetPincér maga raktározza és a saját üzleteiből kézbesíti a megrendelőknek. Az üzletek csak kiszállítással foglalkoznak, nincsenek betérő vásárlók, csak a saját munkatársaik. Így garantálni tudják a termékek biztonságos tárolását és szállítását, minimalizálva a felesleges emberi kontaktusokat.

A NetPincér market folyamatosan frissülő kínálatban megtalálhatók alapvető élelmiszerek, mint például fagyasztott termékek, tejtermékek, tojás, húsból készült termékek, pékáru, a snackek, üdítők és konzervek. Az ételérzékenyekre és egyedi igényekre is figyelnek, hiszen mentes és bio termékeket is vásárolhatunk a NetPincér markettől. Ugyancsak kaphatóak tisztítószerek, test-, haj- és szájápolási termékek, valamint vitaminok is.

Ingyenes kiszállítással a kezdeti időszakban

A kiszállítást a már megszokott netpincéres díjakon biztosítják, az első időszakban ráadásul ingyenes kézbesítéssel támogatják a kipróbálás lehetőségét a felhasználóknak. Reggel 8 és este 11 között egész nap elérhető a szolgáltatás, így a délelőtti és este 7 után máshol korlátozott idősávban is szabadon lehet rendelni anélkül, hogy mi magunk kimozdulnánk. A minimális rendelési érték pedig mindössze 1000 Ft. Az első időszakban három stratégiai központból összesen 10 kerületben indul el a NetPincér market, azonban a bővítés már folyamatban van.

Forrás: Drive Me Baby

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!