Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A legolcsóbb a legjobb? Ismert magyar influenszerrel készített közös menüt a Zing

2022. September 14.

Ha iskolakezdés, akkor még a hamburgerezők is akcióra adják a fejüket. A Back to School promóció kapcsán megkaptuk a Zing messze legolcsóbb menüjét, amibe rengeteg mindent zsúfoltak, hogy jobban teljenek az első sulis napok. Kipróbáltuk, mit tud ennyiért a Back to School menü.

Jelenleg is folyik Zsozéatya és a Zing közös kampánya. A Back to School, ahogy a neve is jelzi, egy iskolakezdő akció, aminek keretein belül jó áron lehet finom hamburgerhez, na meg Nber termékekhez jutni. A menühöz egy szendvics, egy adag sültkrumpli és egy Nber ital tartozik, utóbbi választható, vagy egy Nber Energiaital, vagy egy Nber Üccsi.

Az akció kezdetén mi is ellátogattunk egy Zingbe, hogy megkóstoljuk a speciális menüt. A kiszolgálók rendesek, segítőkészek és igazán gyorsak voltak.

Maximum 5 percet kellett várnom a menüm elkészítésére, ami jó jel, hiszen ha az iskola vagy munkahely környékén van egy Zing, akkor akár egy rövid szünet keretein belül is fel lehet kapni egy Back to School menüt.

A szendvics minőségi Angus marhából készül, ami mellé a buciba grill hagymát, american cheese-t, sárga mustárt, honey BBQ-szószt és uborkát pakolnak a zinges srácok. Persze ahogy az lenni szokott, extrákat ebben az esetben is lehet kérni a hamburgerbe, természetesen ez a manőver minimális felárral értendő. Ha tehát bejön a hús, bárki nyugodtan kérhet bele duplán.

Na, de lássuk a véleményt! 

A Back to School menü burgerje egyértelműen a kesernyés ízek kedvelőit fogja elsősorban kiszolgálni. Véleményem szerint a szószok és az ízek kiválóan szinergizálnak egymással, a mézes BBQ-szósz édessége megfelelően ellensúlyozza a mustárt szinte minden falatnál.

szinte viszont fontos, ugyanis tapasztalataim szerint az utolsó egy-két harapásnál már a mustár dominál inkább, így ha nincs több szendvics vagy üdítő, akkor a mustár kaparós ízvilága maradhat meg mint “utóíz”. Ez többeknek zavaró lehet, számomra szerencsére szó sincs erről, nagyon szeretem ezeket a szélsőséges ízeket.

Tipp: Tudod, honnan kapta a hamburger a nevét?

Én magam mindkét Nber termékkel kipróbáltam, s szerintem az Üccsi illik a leginkább a krumplihoz és a szendvicshez. Ez mondjuk teljes mértékben szubjektív vélemény, nem nagyon lehet objektív keretek közé szorítani. A sós ételhez jobb érzés volt egy frissítőt inni, az energiaital az én ízlésem szerint nem tartozik ebbe a kategóriába.

Amennyiben csak a szendvicsre vágyunk, akkor a Back to School burgerjét már 990 forintért megkapjuk a Zingben, ha felmutatjuk a diákunkat vagy a tanári igazolványunkat. A menü egy fokkal drágább ennél, így ha krumplival és Nberrel is szeretnénk kényeztetni magunkat, akkor az igazolványok felmutatásával 1810 forintért kapjuk meg a teljes “csomagot”.

Még így is toronymagasan ez a legolcsóbb menüje a Zingnek, kár lenne kihagyni!

Ezt már olvastad? 

Egész életünkben rosszul ettük a hamburgert?

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Minden napra hamburger

Minden napra hamburger

Receptválogatásunkba 7 igazán nagy kedvenc került.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!