Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A legjobb lángosok nyomában

Szavazzunk kedvencünkre
2017. June 16.

Mindünknek vannak kedvenc kávézói, éttermei, cukrászdái. De van preferált lángosozónk is? Ennek kinyomozása érdekében a Vénusz immár hatodik alkalommal hirdette meg a Lángos Voks versenyt. A közönség szavaz arról, melyek a lángos rajongók kedvenc büféi, ahol garantáltan minden egyes harapás mosolyt csal az arcunkra és fülig tejfölösek leszünk tőle. A verseny hivatalos honlapján jelentkezhetünk is, vagy jelölhetjük kedvenc helyeinket, illetve szavazhatunk a már eddig jelöltekre.

Emellett az oldalon található jelenleg több mint 400 regisztrált hellyel büszkélkedő lángosozó adatbázisból akár régiókra bontva, akár a közelünkben lévő helyek szűrve is kedvünkre szemezgethetünk, hogy hova érdemes ellátogatni, ha egy finom lángosba szeretnénk harapni a nyár folyamán.

Az idei versenynek az előzőkhöz hasonlóan nagy a tétje, hiszen a lángossütők a „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím mellett a Vénusz külön ajándékkal jutalmazza az első három helyezettet (500, 300, 200 l étolajat nyernek). A balatoni régió ebben az évben is kiemelt figyelemben részesül. A nyár része a lángos, így tó környékén számtalan büfé kínálatában szerepel. Ezen vendéglátóhelyek közül kiderül, hogy ki lesz a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2017” cím, és az ahhoz tartozó nyeremény (500 l étolaj) birtokosa.

Venusz Langos Voks 02

A verseny 2017. június 6-tól meghosszabbított határidővel egészen augusztus 31-ig tart. Szavazni is megéri, hiszen a voksolók között a Vénusz 5 értékes ajándékot sorsol majd ki.

Így amennyiben olyan lángosra bukkannánk a nyár folyamán, amit vétek lenne kihagyni, ne felejtsünk el szavazni rá, vagy ha éppen még nincs regisztrálva, akkor nevezzük be a versenyre. Lángosozás közben pedig bátran használjuk közösségi felületeinken a #langosvoks és a #kedvenclangosom hashtageket.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!