5 féle alapanyag melyekkel burkolhatjuk a konyhapadlót
1.mészkő: Nagy előnye, hogy semleges. A finomított, homokos alapú mészkő ezért az egyik legkedveltebb módja annak, hogy megalapozzuk a konyhát. Emellett az egyik legolcsóbb megoldás is. Ügyelnünk kell viszont a megfelelő kezelésre, és célszerű kétévente újra burkolni.
2.antikolt tégla: Gazdaságos, könnyen tisztítható, és szinte törhetetlen. Ez az anyag évtizedekig bírja, ha rendszeresen és megfelelően kezeljük.
3.fehérre festett tégla: Ragadjunk ecsetet, mártsuk fehér festékbe, és mázoljuk be a téglákat. Ezzel egyedi, modern hatást keltünk. Festés előtt mindenképp tisztítsuk meg, és kezeljük a felületet.
4.pala: Egyre hódít a palával burkolás trendje. Viszont mivel ezt éghajlattól és stílustól változik ezen felület kezelésének módszere, szakembertől kérjünk tanácsot.
5.festett minták: Olcsó és egyszerű mód, hogy feldobjuk azt, amink van – legyen az durva fafelület vagy linóleum. Maradhatunk a klasszikus sakktábla-mintánál, de áttérhetünk egyedibb utakra is.
forrás: The Kitchn