Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Fura celebdiéták (első rész)

Mi mindent kell (illetve nem kell) meg (t)enniük az álom alak eléréséért?
2021. February 19.

A közösségi médiát böngészve könnyen abba a hibába eshetünk, hogy elkezdjük magunkat összehasonlítani a tökéletes testű szépségekkel, ám ha megtudod, mi mindent kell (illetve nem kell) meg (t)enniük az álom alak eléréséért, már kevésbé tűnik vonzónak az egész.

Forrás: Instagram

Jessica Simpson

Jessica Simpson egy időben lényegében smoothie-kon élt, hogy leadja a terhesség alatt felszedett plusz kilókat. Ebben az időszakban napi 3 turmixot ivott, a köztes időszakban kiegészítve két egészséges snackkel. Oké, a napi 5 étkezés így végülis megvan, de azért ezt nem ajánlanánk senkinek…

Forrás: Instagram

Megan Fox

A szexi színésznő saját bevallása szerint egy időben ecet-diétán volt, ami annyi takart, hogy ecet shotokat ivott a fogyás érdekében. Állítása szerint ez bámulatosan kitisztította a szervezetét és vízhajtóként is kiválóan funkcionált. Lehet, hogy hatásos, de azért elég undorítóan hangzik…

Forrás: Instagram

Adriana Lima

Tény, hogy a Victoria’s Secret egykori modelljének mindig is irigylésre méltó volt az alakja, ám amit ennek elérése érdekében tett, már nem annyira. Állítása szerint a bemutatók előtti 9 napban már csak fehérje turmixokon és táplálékkiegészítőkön élt, valamint a színpadra lépés előtti 12 órában már vizet sem fogyasztott… Jajj.

Forrás: Instagram

Natalie Portman

A színésznőnek 10 kilót kellett leadnia, amikor a Fekete hattyú című filmre készült. Ahhoz, hogy ezt elérje, a már alapból is vékony színésznő mindössze napi 1200 kalórián élt, és mindehhez megszállott módjára edzett. Ez napi 8 óra balettet, úszást és intervall edzéseket jelentett. A kemény munka meg is hozta gyümölcsét, Portmant Oscar-díjjal jutalmazták alakításáért.

Forrás: Instagram

Christina Aguilera

A színdiétát tulajdonképpen azért találták ki, hogy az emberek több zöldséget és gyümölcsöt csempésszenek az étrendjükbe. Ez lényegében azt jelenti, hogy egy nap csak egy bizonyos színű ételt fogyaszthatsz: első nap fehér ételeket, aztán pirosakat, majd zöldeket, narancssárgákat, lilákat, sárgákat, és így tovább. Egy időben Christina Aguilera is próbálkozott vele.

Folytatjuk!

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Új celebdiéta a láthatáron

Új celebdiéta a láthatáron

Bármit ehetünk, viszont csak 8 órán át. Sok híres embernél ez bevált.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!