Együnk bulgurt reggelire!
Tökéletes napindító!
2017. March 7. Íme egy egyszerű fahéjas-banános változat:
Hozzávalók
- 1 csésze bulgur
- 2,5 csésze mandulatej (plusz még a tálaláshoz)
- csipet só
- 3 ek. barnacukor
- 1 tk. fahéj
- 1 banán (felszeletelve)
Elkészítés
1. Rakjuk a bulgurt, a mandulatejet és a sót egy lábasba, rakjuk a tűzre.
2. Ha felforrt, csökkentsük a hőt, főzzük további 12-15 percig (a bulgur puhuljon meg). Keverjük hozzá a fahéjat és a barna cukrot.
3. Osszuk el a keveréket tálkákba (3-4 adag jön ki belőle), egyenletesen osszuk el rajtuk a banánszeleteket.
Tipp: Ha szeretnénk, szórhatunk rá extra fahéjat, önthetünk rá még több mandulatejet.
Megosztom barátaimmal