Sütőtökös-krémsajtos tekercsek
Hozzávalók
- 1/3 csésze sütőtök pite töltelék
- 1/3 csésze sajtkrém
- 12 szelet puha, fehér kenyér, héja nélkül
- 6 evőkanál vaj
- 1 csésze fahéjas cukor
- karamellszósz a tálaláshoz
Elkészítés
1. Egy közepes tálban keverjük simára a sütőtökös masszát a krémsajttal.
2. Sodrófát használva, lapítsuk a kenyérszeleteket lapos négyszögekké. Kenjük meg a szeleteket vékonyan a sütőtökös keverékkel, és szorosan tekerjük fel.
3. Közepes lángon olvasszunk meg 2 evőkanál vajat egy tapadásmentes serpenyőben. Több adagban tegyük be a tekercseket a serpenyőbe, az illesztéssel lefelé. Forgatva, 3 perc alatt süssük minden oldalát aranybarnára. Papírtörlővel töröljük ki a serpenyőt, és olvasszunk újabb adag vajat a következő sütéshez.
4. A meleg tekercseket forgassuk fahéjas cukorba, és tálaláskor locsoljuk meg karamellszósszal.
Forrás.delish.com
Megosztom barátaimmal