Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Elise Bauer / simplyrecipes.com

Pekándiós hógolyók

2016. december 4.

Hozzávalók

24 darab
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 1 csésze szobahőmérsékletű vaj
  • 2 teáskanál vanília kivonat
  • 2 csésze liszt
  • 2 csésze apróra vágott pekándió
  • porcukor

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.

2. Egy keverőtálban keverjük krémesre a vajat a kristálycukorral, majd keverjük hozzá a vanília kivonatot a pekándiót és a lisztet.

3. Készítsünk 2 cm-es golyókat, és süssük száraz tepsin 30 percig.

4. Tegyük a porcukrot egy tálba vagy egy mély tányérba, és még melegen hempergessük bele a golyókat.

 

Forrás: everydaydishes.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Egészséges csokigolyók

Egészséges csokigolyók

Egészségtudatos nassolnivaló, hiszen vegán és nyers is egyszerre. Ha ránk tör a csokiéhség, csak ezzel csillapítsuk!
Barackos-pisztáciás energiagolyók

Barackos-pisztáciás energiagolyók

Velük büntetlenül hódolhatsz a nassolás szenvedélyének

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.