Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Elise Bauer / simplyrecipes.com

Pekándiós hógolyók

2016. December 4.

Hozzávalók

24 darab
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 1 csésze szobahőmérsékletű vaj
  • 2 teáskanál vanília kivonat
  • 2 csésze liszt
  • 2 csésze apróra vágott pekándió
  • porcukor

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.

2. Egy keverőtálban keverjük krémesre a vajat a kristálycukorral, majd keverjük hozzá a vanília kivonatot a pekándiót és a lisztet.

3. Készítsünk 2 cm-es golyókat, és süssük száraz tepsin 30 percig.

4. Tegyük a porcukrot egy tálba vagy egy mély tányérba, és még melegen hempergessük bele a golyókat.

 

Forrás: everydaydishes.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!