Jégkockatartókat elő! Íme egy apró édesség, amely elkészíthető benne
Csokoládés-málnás bonbon
2017. June 30.
Hozzávalók
14 db bonbonhoz- 280 g csokoládé
- 110 g krémsajt (puha)
- ¼ csésze porcukor
- ½ tk. vaníliaaroma
- 2 ek. tejszínhab
- 14 friss málna
Elkészítés
Törjük kockákra a csokoládét, majd rakjuk egy mikrózható tálba. 30 másodperces intervallumokban mikrózzuk, amíg megolvad. Egy jégkockatartó mindegyik lyukába csurgassunk csokoládét – de ne használjuk el az összes csokit – majd tegyük 5 percre hűtőbe.
Amíg a csokoládé szilárdul, egy közepes tálban keverjük egyneművé a krémsajtot, porcukrot, vaníliaaromát, majd forgassuk bele a tejszínhabot.
Töltsük meg a jégkockatartók lyukait ¼ részig a krémsajtos keverékkel, majd rakjunk mindegyikbe egy szem málnát, végül fedjük be a maradék krémsajtos keverékkel, csurgassuk meg a maradék olvasztott csokoládéval.
Tegyük vissza a jégkockatartót a hűtőbe minimum 1 órára.
forrás: tipbuzz.com
Megosztom barátaimmal