
Húsvéti reggeli – fetás tojássaláta spenótos kaláccsal
Sonka mellé a legfinomabb!

Karamellás körtés pite
A pite tésztában az a csodálatos, hogy évszak szerint bármilyen gyümölccsel megtölthetjük, éppen olyan jó lesz a végeredmény. Az őszi hangulathoz kötődve ebbe datolyából készült karamell és körte került.

Rétes sósan kelbimbóval, darált hússal
Bár ősszel biztosan az almás rétes az egyik sztár a konyhában, azért a sós verziókról se feledkezzünk meg! Ez a rétes például olyan finom és laktató, hogy egy kiadós leves után bőven elegendő második fogásnak.

Pancake, ahogy a legjobb
Keverd össze, süsd meg, forrón edd, és élvezd, mert így a legjobb!

Kolbászos lasagne
Éljenek a rakott ételek! Főleg, ha erről a sok sajtos, nagyon paradicsomos olasz fogásról van szó.

Fahéjas-mazsolás kenyér
Hagyományos puha kalács kandírozott narancskockával megspékelve.

Luxy linguine
Sára titka: tengeri herkenytűket tésztával tálaljuk. Így talán jobban megbarátkozik a gyerkőc a rákocskákkal.

Csőben sült brokkoli kolbásszal és füstölt sajttal
Szerintem ezt az ételt akkor is próbáljátok ki, ha nem a kedvencetek a brokkoli. Ha pedig ugyanannyira szeretitek, mint én, akkor egyszerűen kötelező darab! Sajtos, kolbászos és krémes, melegen, sütőből kivéve a legfinomabb.

Őszibarackos morzsasüti
Egyszerűen elkészíthető, őszváró desszert.

Croque Madame és Monsieur szendvics
Reggelizz, akár egy király! Sőt mint egy francia király!

Lemon meringue pite
Citromos, habcsókos nap

Így készítsük az avokádóvajat
Nem, ez nem ugyanaz, mint a guacamole.

Sárgabarack lekvárból pitét!
Egyébként bármilyen lekvárral megállja a helyét.













