
A legfinomabb melegítő a hideg, fázós napokra: Sárgaborsó-krémleves füstölt tofukockákkal
Ráadásul egészséges is!

Kukoricasörrel locsolgatott, lassan sült mexikói malaccsászár
" A lassú sütés csodát tesz a hússal"

Mexikói pulykafasírt
Az ünnepek idején a nagy rokoni és baráti jövés-menés során jól jöhet egy olyan fogás, ami nem igényel teljes terítést, vagy asztalhoz települést.

Malacfej terrine
Közkinccsé teszem a szilveszteri menüsor számomra legpimaszabb elemét, ezzel kívánva sikerekben gazdag, boldog 2017-et!

Látkesz-fasírttal töltött mini sütőtök, grillezett paradicsommal
Avagy a hanukai konyhai csoda

Karácsonyi kedvenc fogás: Harcsapaprikás túrós csuszával
Olivér séf így készíti

Konfitált kacsataco chilis avokádó-mangó salsával
"Nem kényszerből gyorskajálunk, hanem azért, mert szeretnénk"



















