Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Zabos-diós gofri

Zabos-diós gofri

Dióimádók kedvenc gofrija lesz a most következő
Lilakáposzta saláta sült hagymával

Lilakáposzta saláta sült hagymával

Vegyük sorba, mik a lehetőségeink: ízetlen paradicsom – nem kösz. Kemény, fás zöldhagyma – nem kösz. Zeller, cékla, répa (haladunk), káposzta… na, ez jól hangzik. Legyen káposzta, és legyen saláta, mondjuk valami jó roppanós, de miért is inkább ne keverék, amiben földes ízű céklalevél, kesernyés rukkola, friss bébispenót van.
Különlegesen finom almás süti recept következik

Különlegesen finom almás süti recept következik

A tésztája puha, a töltelék pont jól édes és nagyon almás, dió pedig csak a tetején van, ami különösen nekem kedvez, mert én vagyok az, aki nem szereti, ha a töltelékben dió van, akár csak a tésztára szórva is. Mintha nekem találták volna ki ezt a pitét.
Vaníliás-diós szelet hétvégére

Vaníliás-diós szelet hétvégére

A megunhatatlan dió most egy nagyon vaníliás süteményben
Gesztenyés-diós pulykatekercs narancsos kuszkuszkörettel

Gesztenyés-diós pulykatekercs narancsos kuszkuszkörettel

Ideje elkezdeni gondolkozni a karácsonyi menün, ehhez szeretnék most egy olyan főétel receptet mutatni, amely nálunk gyakran szerepel az ünnepi asztalon. A gesztenye és a dió remekül működik a naranccsal, nekem abszolút télies ízhatás, a kuszkusz pedig ad egy kis csavart hozzá. De ha mégsem szeretitek, nyugodtan készítsétek rizzsel!
Egészségriadó!

Egészségriadó!

Brokkolisaláta olajos magvakkal
Rendhagyó szezonális desszert: Leveles tésztában sült körte

Rendhagyó szezonális desszert: Leveles tésztában sült körte

Nem annyira egyszerű, mint a Tarte Tatin, de nem sokkal bonyolultabb, viszont sokkal komplexebb ízű desszert, hiszen a körtét először borban, fűszerek társaságában pároljuk meg, és csak aztán megy a sütőbe egy adag leveles tésztába csavarva.
Keksz vagy torta? Répatorta keksz!

Keksz vagy torta? Répatorta keksz!

Ezek a kekszek egyébként valóban apró répatorták, azaz ugyanolyan tésztából készülnek. Nagy előnyük még a tortával szemben, hogy a szélük ropogósra sül.
123 45...8
3/8