Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Zöldséges-csirkés húsgolyók

Zöldséges-csirkés húsgolyók

Tálaljuk vacsorára a kedvenc szószunk mellé
Így lehet még sokkal finomabb a lasagne húsos raguja! Recept!

Így lehet még sokkal finomabb a lasagne húsos raguja! Recept!

Így nyár vége felé hatványozottan azt érzem, hogy nem volt elég a szezonális zöldségekből, főleg nem a két kedvencemből, a padlizsánból és a cukkiniből. Most a lasagne húsos ragujába került belőlük, hogy még gazdagabb legyen az íze ennek a szuper fogásnak.
Ezt muszáj azonnal kipróbálni, hiszen pillanatok alatt összedobható: Színes cukkinisaláta

Ezt muszáj azonnal kipróbálni, hiszen pillanatok alatt összedobható: Színes cukkinisaláta

Dől a cukkini a piacon, roskadoznak a standok, én meg nem győzöm felhasználni. Azért szeretem, mert annyira semleges, hogy bármit lehet vele kezdeni, és mégis ott van egy pici íz, ami viszont elég simulékony, jól megfér nagyon sok mással is.
A töltött patisszon egészséges és húsmentes változata

A töltött patisszon egészséges és húsmentes változata

Íme egy egyszerű alapanyag egyáltalán nem hétköznapi felhasználása
Olasz fűszeres kolbász sült zöldségekkel

Olasz fűszeres kolbász sült zöldségekkel

Rizs vagy quinoa mellé ideális, de magában is fogyasztható
Íme a lasagna diétás verziója

Íme a lasagna diétás verziója

A lasagna egy nehéz húsos-tésztás étel, de természetesen ezt is el lehet készíteni könnyedebb verzióban, akár diétás ételként is, ha tésztalapok helyett például cukkini szeleteket használunk.
A cukkini és az avokádó ízletes találkozása

A cukkini és az avokádó ízletes találkozása

Egy különleges nyári salátában
A kerti sütögetések húsmentes kedvence: quinoás-babos hamburger

A kerti sütögetések húsmentes kedvence: quinoás-babos hamburger

Legközelebb ezt a receptet mindenképpen próbáljátok ki!
Zsebes csirke - avagy a natúr csirkemell másképp

Zsebes csirke - avagy a natúr csirkemell másképp

Adott a natúr csirkemell zöldségkörettel. Szeretnénk valami izgalmasabbat és látványosabbat kihozni belőle. Mit tegyünk? Vágjunk a csirkére zsebeket, fűszerezzük be, töltsük meg színpompás zöldségszeletekkel, és irány a sütő!
Ez az egyik új őrület a vegánok és a gasztrobloggerek körében: Buddha tál

Ez az egyik új őrület a vegánok és a gasztrobloggerek körében: Buddha tál

A neve ellenére nem egy egzotikus receptről van szó
1...345 67
5/7