Vendégblogger sorozat – 1. rész
Csulak Réka, Holy Whisk Blog
Grillsajtos hamburger
Ki ne szeretné a grillezett sajtot? Ráadásul egy finom hamburgerbe pakolva?
Cukkinipörkölt
Színes és finom, ráadásul kalóriaszegény.
Csokis-cukkinis muffin
Többször is bizonyítottam már, hogy a zöldségek a süteményekbe is tökéletesen passzolnak. Nincs ez másként ennél a muffinnál sem, amiben észre sem vehető a cukkini, viszont nagyon csokis és finom.
Cukkinis zabkása
Így még biztosan nem próbáltad a zabkását.
Saslik vele sült burgonyával
A nyári grillszezonban akkor sem kell elkeseredni, ha éppen nincs időnk begyújtani a grillt. Ilyenkor kedvencünket, a saslikot sütőben sütöm, krumpliágyon. A burgonya a csípős kolbásztól, tarjától és szalonnától nem szárad ki, ráadásul az íze is nagyon-nagyon finom lesz.
Cukkinitészta húsos raguval
Legyen kevesebb kalória!
Minestrone
Ebből a levesből kicsordul a zöldség, így ideális az Edd meg a zöldséget! napra.
Kolbászos-rizses cukkinihajók Ammerländer Edámi sajttal
Roppanós sült zöldség, ízletes töltelék, majd az egészet megkoronázandó: ráolvadt-rápirult sajt! Nem kell Kolumbusznak lenni ahhoz, hogy egy ilyen hajóval új felfedezéseket tegyünk az ízek világában.
Burgonya „pizza"
A klasszikus olasz étel kicsit másképp.
Grillzöldséges szendvics Ammerländer Trappista sajttal
A színpompás, húsos kaliforniai paprikákkal az egyik legjobb, ami történhet, ha grillen vagy sütőben puhára sütjük őket. Ne sajnáljuk a friss zöld fűszereket se a szendvicsről, hiszen a kakukkfű és a bazsalikom csak még ellenállhatatlanabbá teszi ezt a sajtos-zöldséges bagettet.
Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel
Krémes állagú rizzsel az igazi.
Mazsolás-vaníliás cukkinikenyér
Friss szezongyümölcsökkel igazán izgalmas.