Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Kolbászos lasagne

Kolbászos lasagne

Éljenek a rakott ételek! Főleg, ha erről a sok sajtos, nagyon paradicsomos olasz fogásról van szó.
Sült paradicsom tükörtojással

Sült paradicsom tükörtojással

Még mindig tart a paradicsomszezon!
Aszalt paradicsom szósz

Aszalt paradicsom szósz

A jól ismert zöld pestot más alapanyagokból, más színekkel, otthon is elkészíthetjük. Ebben szószban az aszalt paradicsom jellegzetes íze dominál.
Három paradicsomos tészta

Három paradicsomos tészta

Az olaszok szerint egy jó paradicsomos tésztának nincs párja. Pláne, ha három különböző fajta paradicsommal készül. Ezt most én is leteszteltem.
Sárgadinnye saláta sonkával, sajtokkal

Sárgadinnye saláta sonkával, sajtokkal

Nem túl hosszú a sárgadinnye szezonja, használjátok ki minden percét! Süti, sorbet és nemcsak édes, hanem akár sós ízekkel kombinálva isteni finom saláta is készülhet belőle.
Gyors tekercsek uzsonnára

Gyors tekercsek uzsonnára

Remek, gyors uzsonna édes és sós verziója.
Ezt készítsd nyári bulikra: focaccia

Ezt készítsd nyári bulikra: focaccia

Puha, finom olívaolajos, feltétje lehet zöldséges, hagymás, húsos vagy akár burgonyás. Először egy tengerparti kis pékségben vásároltam Olaszországban, azóta gyakran készítem itthon is.
Cukkinitészta húsos raguval

Cukkinitészta húsos raguval

Legyen kevesebb kalória!
Minestrone

Minestrone

Ebből a levesből kicsordul a zöldség, így ideális az Edd meg a zöldséget! napra.
Mozzarellás quiche

Mozzarellás quiche

A franciák kedvenc sós pitéje tökéletes lehet egy ráérős hétvégi reggelinek, de akár ebédre, főételként is tálalhatjuk.
Bazsalikomos paradicsomleves

Bazsalikomos paradicsomleves

A nyári melegben sokszor nem is kívánjuk a nehéz, forró leveseket, viszont annál üdítőbben tud hatni egy hideg, krémes mediterrán hangulatú finomság.
Burgonya „pizza

Burgonya „pizza"

A klasszikus olasz étel kicsit másképp.
Grillzöldséges szendvics Ammerländer Trappista sajttal

Grillzöldséges szendvics Ammerländer Trappista sajttal

A színpompás, húsos kaliforniai paprikákkal az egyik legjobb, ami történhet, ha grillen vagy sütőben puhára sütjük őket. Ne sajnáljuk a friss zöld fűszereket se a szendvicsről, hiszen a kakukkfű és a bazsalikom csak még ellenállhatatlanabbá teszi ezt a sajtos-zöldséges bagettet.
1...456 78...13
6/13