Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Babos-kukoricás salsa

Babos-kukoricás salsa

Igazi mexikói az esti mozizáshoz
Pihe-puha pizzás csigatészta, sok és sokféle sajttal megtöltve

Pihe-puha pizzás csigatészta, sok és sokféle sajttal megtöltve

Tudtátok, hogy Amerikában a sajtos pizzának külön emléknapja van? Ennek örömére sütöttem is egy finomságot, kicsit csavarva az eredeti recepteken. A tészta nem klasszikus pizzatészta, viszont pihe-puha csigákat készíthettek belőle. Sajtokból pedig minél többféle, annál jobb, mehet bele minden, a hűtő mélyén lapuló sajtmaradék!
Bacon dzsem a bacon napjára

Bacon dzsem a bacon napjára

Tudom, hogy nehéz elképzelni, de meglátod, hogy egyáltalán nem nehéz elkészíteni, és ahogy megkóstolod, érezni fogod, ahogyan összeállnak az ízek, és mindegyik valahogyan kiegészíti egymást. Semmi különleges hozzávaló nem kell hozzá, csak bacon, barna cukor, hagyma, balzsamecet és kávé. Igen, kávé, jól olvastad. :)
Lecsóval töltött padlizsán

Lecsóval töltött padlizsán

Egészen pontosan tojásos francia lecsóval töltött, hiszen ebben a lecsóban zöldfűszerek dominálnak, illetve a paradicsom és paprika mellett a padlizsán is helyet kap benne. Egy hagyományos étel kicsit izgalmasabb formában.
Így lehet még sokkal finomabb a lasagne húsos raguja! Recept!

Így lehet még sokkal finomabb a lasagne húsos raguja! Recept!

Így nyár vége felé hatványozottan azt érzem, hogy nem volt elég a szezonális zöldségekből, főleg nem a két kedvencemből, a padlizsánból és a cukkiniből. Most a lasagne húsos ragujába került belőlük, hogy még gazdagabb legyen az íze ennek a szuper fogásnak.
Íme a hétvégi sütiajánlónk!

Íme a hétvégi sütiajánlónk!

Kardamomos-fahéjas​​ karamellás​​ torta
Édes és egészséges egyben

Édes és egészséges egyben

Csokoládés-avokádós smoothie
1...919293 9495...177
93/177