Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Új hűségkártya-programot indít a Starbucks

A Starbucks Rewards hűségprogram több egy átlagos pontgyűjtő akciónál.
2018. October 3.

A Starbucks már 8 éve elérhető Magyarországon, 2010-ben nyitották meg első hazai üzletüket. Azóta egyre terjeszkednek, idén Milánóban is nyitottak egy nagyobb Roasteryt – ez egyébként az első olaszországi üzletük. A kávézólánc többek között visszatérő vendégeinek köszönheti ezt a nagy sikert, így most őket jutalmazza idei legnagyobb újításával. a Starbucks Rewards hűségprogrammal.

A kártya egy feltöltőkártya, amely nemcsak pontgyűjtésre (vagyis csillagok gyűjtésére), de fizetésre is alkalmas. A kártyához bármelyik üzletben hozzájuthatunk, majd a card.starbucks.hu oldalon regisztrálnunk kell azt. Az egyszerű, gyors művelet után azonnal hozzájutunk 50 csillaghoz, amely automatikusan jár a friss regisztrációhoz. Minimálisan 1500 Ft-ot kell rá feltöltenünk, hogy fizetésre is tudjuk használni a kártyát.

A pénzfeltöltést vagy online bankkártyás utalással, vagy bármely Starbucks üzletben el tudjuk végezni. Mindig minimum 1500 Ft-ot kell utalnunk (és maximum 70.000-et). 160 Ft-onként kapunk 1 csillagot, és ha összegyűlt 100 csillagunk, akkor jár egy ajándék Tall vagy Grande méretű kávé választható toppinggal (tejszínhab, extra espresso shot, vagy szirup).  Az Arany fokozatú kártyatulajdonosokat pedig további kedvezmények illetik (pl.: szülinapi ajándékként egy kávé vagy egy süti). Mint regisztrált kártyatulajdonos, elsőként fogunk értesülni a kedvezményekről és a kínálatba kerülő szezonális kávékról is.

Néhány fontos tudnivaló a kártyákról:

1.A kártyát kizárólag abban az országban használhatjuk, amelyikben kiváltottuk, tehát külföldi nyaraláson nem tudunk vele a Starbucksban fizetni.

2.Egyszerre több kártyát is birtokolhatunk, viszont nem vonhatjuk össze a kettőn külön-külön gyűjtött csillagokat.

3.Ha nincs a kártyánkon elég összeg ahhoz, hogy kifizessük a rendelésünket, a fennmaradó összeget készpénzzel is fedezhetjük, viszont akkor csak a hűségkártyáról levont összeg után járnak a csillagok.

4.A kártya az utolsó vásárlástól vagy újratöltéstől számított 24 hónapig érvényes. Tehát minden alakalommal, amikor használjuk, a lejárati idő meghosszabbodik.

5.A kártyával regisztráció nélkül is tudunk fizetni, viszont akkor nem járnak csillagok és kedvezmények a vásárlások után.

A kártyák egyébként három különböző mintával kaphatók: egy csillogós, ezüst; egy virágmintás, kissé vintage; és egy elegáns, fekete. Még válogathatunk is, melyik illik hozzánk leginkább

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A nyár egyik kedvenc hűsítője: a cold brew

A nyár egyik kedvenc hűsítője: a cold brew

Annak ellenére, hogy kellemesen frissít, nagyon magas a koffeintartalma, így maximum napi két adaggal ajánlott fogyasztani.
Fehér fogak kávézás mellett is

Fehér fogak kávézás mellett is

5 tuti tipp következik.
Ezért igyunk organikus kávét

Ezért igyunk organikus kávét

Ijesztő okunk van rá.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!