Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Túl sok majonéz került a szendvicsébe, ezért tüzet nyitott a férfi a Subwayben

2022. June 28.

Egy 36 éves férfi azt sérelmezte az atlantai Subwayben vasárnap este, hogy túl sok majonéz került a szendvicsébe, ezért aztán tüzet nyitott a dolgozókra. Egy 26 éves nő meghalt, 24 éves kolléganője – akinek ötéves kislánya is a helyszínen tartózkodott – pedig súlyosan megsérült. 

A gyilkost a rendőrség hamar megtalálta az étteremhez közel, állítása szerint azért ragadott fegyvert, mert „utálja, ha a szendvicse majonézben ázik”, és úgy érezte, „nem tudta megoldani ezt a konfliktust”. 

Charles Hampton Jr. rendőrfőnök-helyettes a Washington Post-nak azt is elmondta, hogy munkája során rengeteg olyan fegyvertulajdonossal találkozik, akik „nem tudnak megfelelő döntéseket hozni egy pillanatnyi indulat hevében, és ezzel örökre tönkreteszik más emberek és családok életét”.

„Igen, csak egy szendvicsről beszélünk, de ennél többről van szó. Szeretném felhívni a figyelmet a figyelmet a fegyveres erőszakra. Atlantában az elmúlt 6 hónapban 70 olyan emberölés történt, amit konfliktuskezelésre képtelen fegyvertulajdonosok okoztak” – mondja. 

Mi mindenre használhatjuk még a majonézt?

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!