Sosem hinnéd: ezeket az ételeket rontják el a legtöbben - akár szándékosan is
2022. May 6.Van, hogy az ember a legnagyobb műgonddal követi a receptet, mégsem jár sikerrel. Aztán előfordul, hogy kiderül: ez nem is feltétlenül baj….
Az égett popcorn
Kevesen tudják, de a pattogatott kukoricát rengetegen szeretik kissé égetten. Intenzívebb az illata, és egészen más az ízvilág is. Rengeteg hagyják hosszabb ideig pattogni épp ezért, de persze a vendégeknek azt mondják, véletlenül nézték el az időt…
A szétfőtt tészta
A konyhában a cél általában az al dente, a BuzzFeed szerint azonban igen széles réteg rajong a kissé vizenyős, szétfőtt tisztáért. Vannak, akik ennek művészetét egészen odáig viszik, hogy a frissen lefőtt – szétfőtt – tésztát hagyják teljesen összefolyni a sajttal…
Olvadó jégkrém és zabpehely
El sem tudjuk képzelni, ki találta ki ezt a sajátos kombinációt, de meglepően sokak kedvence: a jégkrémet kicsit “kint felejti” az ember a pulton, majd hozzáönti a zabpelyhet… kitűnő ötperces desszert, és még tápláló is.
Több mint reggeli! A zabpehelynek minden konyhában ott a helye
Ropogós rizs
A népesség nagyjából 5 százaléka szereti kicsit odapörkölni a rizsét. A ropogós alj állítólag új kaput nyit meg a gasztronómiában.
Fekete grillsajtos szendvics
Az egyik kommentelő elmesélte, hogy szereti kicsit feketére égetni a grillsajtot a szendvicséhez, ugyanis édesanyja mindig megfeledkezett arról, mi készül a konyhában… így aztán így szokta meg, számára ez az ismerős, otthonos íz. Meglepően sokan tudtak kapcsolódni ehhez…
És ti mit szerettek elrontani?
Forrás: BuzzFeed.com