Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Sör, bor, vodka, koktél, likőr - ki nem találnád, mely sztárokhoz fűződik ez az 5 italmárka

2022. May 7.

Több sztár is örömmel veti bele magát újabbnál újabb bizniszekbe. Ezek a márkák és termékek persze sok esetben nem csak a rajongók számára meglepőek. 

Cameron Diaz: Bor

Cameron Diaz azután vetette meg lábát az alkoholpiacon, hogy megfigyelte: a legtöbb borban olyan összetevő is van, ami nincs feltüntetve a címkén. Barátnőjével, Katherine Powerrel ezért aztán “tiszta”, organikus borok szülőanyjaivá váltak: 2020-ban jött az első Avaline rozé és fehérbor, nem sokkal később pedig a vörösboruk is piacra lépett. 

Jó, jó, de mit is jelent valójában, ha egy termék organikus? 

Sir Paul McCartney: sör

A veterán Beatles-alapító nevéhez az Old Stinkhorn sör kötődik, amit amúgy egy ritka gombafajról neveztek el, ami McCartney birtokán is nő). Az Old Stinkhorn azonban kereskedelmi forgalomba – egyelőre legalábbis – nem kerül: direkt Sir Paul és családja számára készül a sörkülönlegesség 2010 óta. 

Channing Tatum: vodka

Channing Tatum soha nem titkolta: imádja a vodkát. Ugyanakkor értékrendjében a fenntarthatóság is komoly szerepet tölt be: igazi, amerikai vodját akart, hogy ne kelljen mindig  a finn és az orosz importhoz nyúlnia. Adta magát az együttműködés az idaho-i Grand Teton  Distilleryvel, megszületett a színész saját márkája, a Born and Bred vodka. 

Bethenny Frankel: dobozos koktél

A New York igazi feleségeinek sztárja koktélban utazik, méghozzá előre palackozott és dobozolt verzióban. A Skinnygirl koktélok elviekben alacsony kalóriatartalmú italok, mojito, margarita – valóban a csajos kedvencek, 2011-ben azonban a színésznő 100 millió dollárért eladta virágzó bizniszét. 

Mariah Carey: krémlikőr

A Black Irish nevű krémlikőr Mariah Carey friss üzleti vállalkozása. 2021 augusztusában indult a projekt, de már most szép sikereket tudhat maga mögött – Amerikában. Van azonban egy kis bibi: Dublinban már van egy azonos nevű cég, így az Unióban egyelőre nem forgalmazható a termék. 

Vajon mi Kate Middleton kedvenc alkoholos itala? És Harry hercegé?

Forrás: LoveFood

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!