Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A séf ellenzi az ananászos pizzát, de miket száműzne még a gasztronómiából?

Megérkezett 2018 első kajatrendje

Ráadásul igen megosztó...
2018. January 14.

A crossushi (a croissant és a sushi keveréke) nem lopta be magát mindenki szívébe azonnal. A cronut (croissant+fánk) és a sushi burrito sikerein felbuzdulva a San Fransisco-i Mr. Holmes Bakehouse alkotta meg az idei év első kajakeverését.

Kiderült, hogy már pár éve árulják ezt a fajta terméket, viszont az csak most lett népszerű. A croissant tésztába füstölt lazacot, wasabit, gyömbért, és hínárt tesznek, fogyasztáshoz pedig szója szószt ajánlanak.

A töltelék évszakonként váltakozik, így kóstolhatnak új ízeket a vevők. Az Instagramot már kezdik elárasztani a crossushiról készült képek, de még mindig nem olyan széles a rajongótábor, mint az elmúlt évek nagy kedvenceié – gondoljunk csak az unikornisos ételekre…

forrás: Hello Giggles

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!