Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

A tésztaszűréssel kapcsolatos, Daibellaaa nevű felhasználó friss Twitter-bejegyzését több, mint 80 ezren like-olták, és közel 38 ezren osztották meg..

Reformmódszer lenne?
2017. október 25.

Alapvető konyhai ismeretekkel is képesek vagyunk tésztát  kifőzni – szinte ez az első étel, melyet egyedül elkészítünk. A kész tészta átszűrése sem okoz nagy gondot, és sokan hasonlóan csinálják: betesszük a szűrőt a csapba, megengedjük a hideg vizet, majd óvatosan beleöntjük a szűrőbe a tésztát, majd vissza azt a lábasba.

Viszont egy friss Twitter-bejegyzés most mindent megváltoztat – vagyis a tésztaszűrés részt. A Daibellaaa nevű felhasználó posztját több mint 80 ezren like-olták, és közel 38 ezren osztották meg. A reformmódszer a következő:

1.Helyezzük a szűrőt a lábas tetejére.

2.Öntsük a tésztavizet egyenesen a csapba.

A végeredmény: teljesen száraz tészta, mely csak arra vár, hogy olíva olajjal, vagy szósszal ízesítsük.

Számos kérdés adódik a módszerrel kapcsolatban: Mi van, ha nem illik a szűrő pontosan a lábasra? Hogyan kerüljük el, hogy megégjen az ujjunk? Az oldal felhasználói körében is vegyes fogadtatása volt az újításnak. Vannak, akik azonnal átálltak erre a módszerre, mások viszont kétkedtek, és ragaszkodtak az addigi metódushoz.

forrás: Popsugar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Hogyan tisztítsd a pórét? Megmutatjuk a biztos módszert!

Aki dolgozott már póréhagymával, tudja, hogy mennyire alattomosan meg tudnak bújni a levelek között a sárdarabkák, amivel senki nem szeretne találkozni az elkészült ételben. Pataky Péter megmutatja, hogyan lehet a leghatékonyabban megmosni ezt a hagymatípust!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.