A tésztaszűréssel kapcsolatos, Daibellaaa nevű felhasználó friss Twitter-bejegyzését több, mint 80 ezren like-olták, és közel 38 ezren osztották meg..
Alapvető konyhai ismeretekkel is képesek vagyunk tésztát kifőzni – szinte ez az első étel, melyet egyedül elkészítünk. A kész tészta átszűrése sem okoz nagy gondot, és sokan hasonlóan csinálják: betesszük a szűrőt a csapba, megengedjük a hideg vizet, majd óvatosan beleöntjük a szűrőbe a tésztát, majd vissza azt a lábasba.
Viszont egy friss Twitter-bejegyzés most mindent megváltoztat – vagyis a tésztaszűrés részt. A Daibellaaa nevű felhasználó posztját több mint 80 ezren like-olták, és közel 38 ezren osztották meg. A reformmódszer a következő:
1.Helyezzük a szűrőt a lábas tetejére.
2.Öntsük a tésztavizet egyenesen a csapba.
A végeredmény: teljesen száraz tészta, mely csak arra vár, hogy olíva olajjal, vagy szósszal ízesítsük.
Számos kérdés adódik a módszerrel kapcsolatban: Mi van, ha nem illik a szűrő pontosan a lábasra? Hogyan kerüljük el, hogy megégjen az ujjunk? Az oldal felhasználói körében is vegyes fogadtatása volt az újításnak. Vannak, akik azonnal átálltak erre a módszerre, mások viszont kétkedtek, és ragaszkodtak az addigi metódushoz.
forrás: Popsugar