Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Búcsút mondott 4 ételnek, fogyott 70 kilót

Természetesen az aktív testmozgást is beépítette a mindennapjaiba az az édesanya, aki kemény munkával 70 kilótól szabadult meg.
2018. September 2.

Minden azzal kezdődött, hogy a fia 1. szülinapját szervezte. Casey Gemmel szuperhős tematikára húzta fel a bulit, ő maga pedig Bat Girlnek öltözött be. Mikor megjött a jelmez, kicsit szűkös volt, de mégis felvette. A buli remekül sikerült, és nem sokkal később a vendégek elkezdték feltölteni a közösségi oldalakra a képeket.

Ekkor tudatosult Casey-ben, hogy valami nincs rendben. „Azt gondoltam, ez nem én vagyok. Rossz szögből fotóztak.” – mondta, mikor meglátta az első képet. „Vártam a jó szögből elkapott fotóra, de az nem jött.” Belátta, hogy nemcsak, hogy nem mutat jól, de 160 kilósan már a fia pelenkáit is alig tudja kicserélni – a hasától nem fér el.

Ez 4 évvel ezelőtt volt. Ma más Casey 70 kilóval könnyebb, és remek formában van.

Legelsőnek az aktív testmozgást építette be az életébe. „Letöltöttem egy appot, a 5K Runnert, ami azt ígérte, hogy 8 hét alatt bármilyen lustaságból futóvá varázsol.” Az alkalmazás azzal is motiválta Casey-t, hogy jelezte, ha napokig nem lépett be. „Mielőtt feltűnt volna, már simán lefutottam az 5 kilométert.”

Mivel a fogyáshoz teljes életmódváltás kell, Casey az étrendjét is megváltoztatta: felhagyott a sajt, a kenyér, a cukros üdítők, és a tészta fogyasztásával. Elmondása szerint ez nehezére esett, mert „33 évesen már megszokott étrendem volt, amelyről nem volt könnyű lemondani.”

Minden nap edz. Ez keménynek hangzik, de Casey folyamatosan emlékeztette magát, hogy a célja érdekében dolgoznia kell, és a kemény munka kifizetődik. Még mindig él benne a múlt, a „kövér kislány”, ahogy a suli udvarán csúfolják, de „többé már nem ő vagyok”.  Az eleje nem egyszerű, nehéz volt motiváltnak maradnia. Állítja, a legijesztőbb az volt, hogy egyedül belevágott egy ekkora folyamatba – ezért is ajánlotta fel a férje, hogy minden nap vele fut.

? Transformation Tuesday ? at the moment I'm not allowed to work out due to fixing up my bursitis even though I snuck in a 4K beach brisk walk yesterday lol… I've come so far and sometimes I need to remind myself just how far.. I still some days look in the mirror and see the me on the left… But no I'm over 170 pounds smaller than her!!!! Bring on my skin surgery!!!!! #myweightlossstory #myweightlossjourney #obesetobeast #workinprogress #hourglass #thickthighssavelives #loseweightfeelgreat #beautybeyondsize #bodypositive #loveyourself #5krunner #healthy #gym #girlswholift #curvygirls #curvesaresexy #musclebuilding #bootybuilding #inspiration #motivation #cleaneating #badass #skinsurgery #looseskin #almostthere #15kilostogo #natural #nosurgery

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

Annak ellenére, hogy edzéssel és új étrenddel vágott bele a fogyásba, rengeteg felesleges bőr lett a testén. Így most egy plasztikai műtétre gyűjt, amellyel megszabadulhat a feleslegtől. Addig is szeretné mindenkivel tudatni, hogy nincsenek egyedül a fogyókúrájukban. „Remélem, tudom folytatni az utamat, és másokat motiválni. Rengeteg hozzám hasonló ember van, és szeretném, ha tudnák, hogy van remény.”

via: Prevention

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Akár  több kilót is leadhatsz egy hónap alatt

Akár több kilót is leadhatsz egy hónap alatt

Csak add ezeket a reggeli kávédhoz
10 hónap alatt 45 kg-tól szabadult meg egy amerikai hölgy

10 hónap alatt 45 kg-tól szabadult meg egy amerikai hölgy

A rendszeres mozgás és az egészséges étrend most is segített
Így szabadult meg közel 40 kg feleslegtől

Így szabadult meg közel 40 kg feleslegtől

Egy kanadai hölgy saját példáját osztotta meg

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!