Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

5 tipp irodai bulikhoz

Sajnos a takarítás is a része
2018. október 8.

1.Ne várjuk el, hogy feltakarítsanak utánunk

Az iroda takarítói nem a személyes bejárónőink, így ne várjuk el, hogy az irodai buli rendetlenségét ők takarítsák fel utánunk. Ha az irodai konyha eszközeit (tányér, pohár, evőeszközök) használjuk a bulihoz, mossuk el, és rakjuk a helyükre, ne hagyjuk rászáradni a maradékot. Az átrendezett bútorokat pedig toljuk vissza a helyükre.

2.Vigyük ki a szemetet

Ne a tárgyalóterem kis kukáiba próbáljuk bepréselni az összes maradékot. Inkább használjunk szemetes zacskót, melyet hazafele menet bedobhatunk a kinti, nagy konténerbe.

3.Az iroda konyhája nem az otthoni konyhánk

Valószínűleg az irodai konyha nem olyan felszerelt, mint a sajátunk otthon, hiszen nem kell elviselnie egy nagy sütés-főzést. Mielőtt mosogatunk, kaparjunk le minden maradékot a szemetes zacskóba, nehogy leduguljon a lefolyó. Emellett érdemes extra mosogatószert hoznunk, ha a konyhai elfogyna.

4.Töröljük le az irodai felületeket

A takarító személyzet többnyire csak porszívózik és portalanít, így a mi feladatunk, hogy a foltokat, ételmaradékokat az asztalokról és egyéb helyekről eltüntessük. Legjobb, ha a kiöntött, kicseppent dolgokat azonnal feltöröljük, és nem várjuk meg vele a buli végét.

5.Hívjunk meg mindenkit

Meghívhatjuk a takarító személyzetet is, de ha csak zártkörű bulit rendezünk a kollégáinkkal, akkor legalább egy kis kóstolót hagyjunk nekik. Ezzel megköszönjük az extra munkát, melyet a bulink miatt végeznek.

forrás: The Kitchn

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

6 ex-vega elárulta, miért tértek vissza a húsra

6 ex-vega elárulta, miért tértek vissza a húsra

Sokat beszélünk arról, hogy valaki vegetáriánus életmódba kezdett, de keveset azokról, akik egy idő után visszatértek a húsfogyasztáshoz

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.