Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

3,2,1… Irány az edzőterem!

2020. October 22.

A Csak a Nőknek Magazin csapata nagy fába vágta a fejszéjét, élménybeszámolójuk következik. 

Elhatároztuk, hogy rendszeresen sportolni fogunk. Nagy lelkesedéssel ugrottunk bele a majdnem ismeretlenbe, hiszen a karantén vége óta nem igazán volt időnk arra, hogy magunkkal is foglalkozzunk. De most ezen változtatunk, és rendíthetetlenül elindultunk az életmódváltás felé, kezdve az edzőteremmel való barátkozással. Ebben sietett segítségünkre a Springday Health Club teljes csapata. Következzék egy rövid élménybeszámoló, némi öniróniával megfűszerezve.

Esős, borús nap volt, de ez nem szegte kedvünket, hogy este, munka és megbeszélések után elinduljunk az edzőterembe. Jó, azért őszintén bevalljuk, nem az edzőterem súlyai, gépei csábítottak minket, hanem az utána következő megszámlálhatatlan szauna, a pezsgőfürdő és a medence, melyeket mesebeli hangulatvilágítás kísért.

 

De térjünk vissza az elejére…

Megérkeztünk nagy lelkesedéssel, és már rohantunk is az öltözőbe, hogy a nemes alkalomra vásárolt új edzőruhánkat felavassuk. Springday fantasztikus hely a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak. Hatalmas területen, exkluzív környezetben alakulhat és szépülhet az ember, divatos türkiz és kellemes ezüstszürke színek között. Az edzők és a kiszolgálás mind barátságos és közvetlen. Az edzőtársak intelligens, kulturált emberek. Egy különleges gépezet van elhelyezve a terem közepén, amely a „Milon” névre hallgat. Ez kifejezetten kedvezett főnökünknek, Magdinak, ugyanis kiszámítható az ideje, hiszen a teljes edzés 36 perc alatt elvégezhető. 

 

Kezdjük a bemelegítéssel! 

Kezdetnek 5 perc gyors séta a futópadon, gondoltuk, könnyű lesz… Tévedtünk… Csak úgy kapkodtuk a levegőt, és nevetve jegyeztük meg, hogy bizony puhányok vagyunk… Sebaj, majd megerősödünk! Az 5 perc gyors séta után jöhetett a Milon gépezet. Ennek a rendszernek az a különlegessége, hogy a teljes testet megmozgatja csupán 36 perc alatt, az aktuális állóképességünknek megfelelő terhelésekkel. Szuper, ezzel a személyi edző is kipipálva! 7 gépet használtunk a megadott sorrendnek megfelelően, használati utasítás volt, így a technikába sem buktunk bele. Elkezdtük hát a barátságunkat erősíteni a kedves Milonnal. 

Tökéletesen „szenvedtünk”, de tudtuk, hogy megéri a fáradságot, hiszen a teljes testünk át lett mozgatva, szabályosan. Személyi edző ára megspórolva, szuper! Irány a pláza egy jutalom cipőért… Comb, popsi, has, kar és még kardió edzés is volt. Az edzés végére szupererősnek nem igazán éreztük magunkat, de ez van, majd legközelebb utolérjük Supermant a fellegekben, ki tudja, lehet feleségül is kéri valamelyikünket…

 

Folytatás a Csak a Nőknek Magazin oldalán.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!