Megérkezett 2018 első kajatrendje
A crossushi (a croissant és a sushi keveréke) nem lopta be magát mindenki szívébe azonnal. A cronut (croissant+fánk) és a sushi burrito sikerein felbuzdulva a San Fransisco-i Mr. Holmes Bakehouse alkotta meg az idei év első kajakeverését.
Kiderült, hogy már pár éve árulják ezt a fajta terméket, viszont az csak most lett népszerű. A croissant tésztába füstölt lazacot, wasabit, gyömbért, és hínárt tesznek, fogyasztáshoz pedig szója szószt ajánlanak.
A töltelék évszakonként váltakozik, így kóstolhatnak új ízeket a vevők. Az Instagramot már kezdik elárasztani a crossushiról készült képek, de még mindig nem olyan széles a rajongótábor, mint az elmúlt évek nagy kedvenceié – gondoljunk csak az unikornisos ételekre…
A post shared by Jed's #DailyFoodFeed (@dailyfoodfeed) on
forrás: Hello Giggles