Lisztmentes banánkenyér
Hozzávalók
- 3 közepes, érett banán
- 2 csésze nagy szemű zabpehely
- 2 nagy tojás
- ¼ csésze tiszta juharszirup
- 1 teáskanál szódabikarbóna
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Vékonyan vajazzunk ki egy 11×22 cm-es sütőformát, és tegyük félre.
2. Tegyük az összes hozzávalót a késes robotgépbe, és alaposan dolgozzuk össze. Öntsük a tésztát az előkészített sütőtálba. (A tetejére tehetünk banánszeleteket.) 20-25 percre tegyük az előmelegített sütőbe. Tűpróbával ellenőrizzük.
3. Hagyjuk a formában teljesen kihűlni. Hűtőszekrényben, légmentesen lezárva tároljuk.
Forrás: thebakermama.com
Megosztom barátaimmal