Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Ez a sajttekercs nálunk hagyományos családi étel így télvíz idején, igazából nem is értem, hogy más évszakokban miért nem kerül elő. Pedig elkészíteni sem nagyon komplikált.

Így készítsd a legjobb krémsajtos frostingot

Alap topping, amely jó muffinra, aprókekszre, mézeskalácsra...
2016. December 22.

Hozzávalók

  • 3-4 csésze porcukor
  • ½ csésze lágy, sózott vaj
  • 226 g lágy krémsajt
  • 2 tk. vaníliaaroma

Elkészítés

1. Verd jól össze a vajat a krémsajttal.

2. Lassan keverd hozzá a porcukrot és a vaníliaaromát.

3. Addig keverd, amíg sima és egynemű nem lesz.

Tipp: Minél több ideig vered a keveréket, annál könnyebbé válik.

 

Forrás: fivehearthome.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!