Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Süssünk gluténmentes kukoricakenyeret!

2017. January 9.

Hozzávalók

  • 2 csésze kukoricadara a késes robotgépben 5-10 percig finomra darálva
  • 2 tojás
  • 1 ½ csésze natúr görög joghurt
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanáls sütőpor
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 csésze tej
  • 4 evőkanál olvasztott kókuszolaj

Elkészítés

 

Melegítsük elő a sütőt 205 fokra. A késes robotgépben daráljuk finomra a kukoricadarát 5-10 percen át. Keverjük össze a száraz összetevőket. Adjuk hozzá a nedves összetevőket, és keverjük össze. Öntsük a tésztát  egy 20×20 centis, sütőpapírral kibélelt sütőtálba, és süssük 25 percig. Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk kihűlni.

 

 

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!