Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Füstölt makréla barna kenyéren

Adásban volt: 2016. szeptember 27.
A recepthez tartozó videó
2016. szeptember 27.

Hozzávalók

  • 2 db füstölt makrélafilé
  • 1 doboz vajkrém
  • 1 csokor kapor
  • 3 db fürtös uborka
  • 1 db lime
  • 1 db citrom
  • dijoni mustár
  • újhagyma
  • pár szál rukkola
  • barna kenyér

Elkészítés

1. A füstölt makrélából kiszedjük a szálkát, húsát villával összetörjük. Krémsajtot, mustárt, kaprot, lime levet és lime héjat keverünk hozzá.

2. Megpirítunk néhány szelet kenyeret, az újhagymát és az uborkát feldaraboljuk.

3. A kenyeret jó vastagon megkenjük a makrélás krémmel, uborkával és újhagymával szórjuk. Ha szeretjük olajos rukkolával is ízesíthetjük.

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Füstölt makréla fasírt nyári céklasalátával

Füstölt makréla fasírt nyári céklasalátával

Egészséges, friss, ropogós, üde saláta sok-sok zöldséggel és egy fantasztikus, gyerekbarát halas fasírttal.
Zöldalmás makrélasaláta tésztakorongon

Zöldalmás makrélasaláta tésztakorongon

Egyszerű, otthon meglévő alapanyagokból varázsolt, mesés vendégváró/előétel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.