Füstölt makréla barna kenyéren
Adásban volt: 2016. September 27.
A recepthez tartozó videó
Hozzávalók
- 2 db füstölt makrélafilé
- 1 doboz vajkrém
- 1 csokor kapor
- 3 db fürtös uborka
- 1 db lime
- 1 db citrom
- dijoni mustár
- újhagyma
- pár szál rukkola
- barna kenyér
Elkészítés
1. A füstölt makrélából kiszedjük a szálkát, húsát villával összetörjük. Krémsajtot, mustárt, kaprot, lime levet és lime héjat keverünk hozzá.
2. Megpirítunk néhány szelet kenyeret, az újhagymát és az uborkát feldaraboljuk.
3. A kenyeret jó vastagon megkenjük a makrélás krémmel, uborkával és újhagymával szórjuk. Ha szeretjük olajos rukkolával is ízesíthetjük.
Megosztom barátaimmal