Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Spárgás spagetti carbonara ropogós kolbászchipsszel
Csak néhány apróság, és máris különleges lesz a spagetti. Szezonhoz igazítva, klasszikus kolbászos megoldással.

Spárgás spagetti carbonara ropogós kolbászchipsszel

Csak néhány apróság, és máris különleges lesz a spagetti. Szezonhoz igazítva, klasszikus kolbászos megoldással.
Libamell sült alma mártással és rukolás krumplipürével

Libamell sült alma mártással és rukolás krumplipürével

A hagyományokat folytatni kell! Márton nap környékén süssünk libamellet, vele sült almával és hagymával!
Bécsi burgonyasaláta

Bécsi burgonyasaláta

A hamisítatlan, klasszikus, bécsi burgonyasaláta, több órányi hűtési idővel.
Diós, narancsos sütőtöktorta

Diós, narancsos sütőtöktorta

Fűszeres, narancsos, sütőtökös torta. Krémsajttal és (pirított) dióval a tetején.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.
Lassan sült, fűszeres báránycomb
A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.

Lassan sült, fűszeres báránycomb

A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.
Halászlé

Halászlé

A klasszikus magyar halászlé télen-nyáron készíthető, de a karácsonyi asztalról biztosan nem hiányozhat.
Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

A vaníliás szirupban sült sárgabarack és a vaníliás mascarpone találkozás egy desszertben, amiben még a pisztácia is roppan, minden nyári napot aranylóvá tesz.
1...171172173
173/173