Csak néhány apróság, és máris különleges lesz a spagetti. Szezonhoz igazítva, klasszikus kolbászos megoldással.
Spárgás spagetti carbonara ropogós kolbászchipsszel
Csak néhány apróság, és máris különleges lesz a spagetti. Szezonhoz igazítva, klasszikus kolbászos megoldással.
Libamell sült alma mártással és rukolás krumplipürével
A hagyományokat folytatni kell! Márton nap környékén süssünk libamellet, vele sült almával és hagymával!
Bécsi burgonyasaláta
A hamisítatlan, klasszikus, bécsi burgonyasaláta, több órányi hűtési idővel.
Diós, narancsos sütőtöktorta
Fűszeres, narancsos, sütőtökös torta. Krémsajttal és (pirított) dióval a tetején.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával
A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.

A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.
Lassan sült, fűszeres báránycomb
A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.
Halászlé
A klasszikus magyar halászlé télen-nyáron készíthető, de a karácsonyi asztalról biztosan nem hiányozhat.
Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval
A vaníliás szirupban sült sárgabarack és a vaníliás mascarpone találkozás egy desszertben, amiben még a pisztácia is roppan, minden nyári napot aranylóvá tesz.













