Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Paradicsomos sült padlizsán

Paradicsomos sült padlizsán

Hogy készítsük el a padlizsánt, ha már unjuk a jól megszokott krémet és a töltött változatot? Hát így! Szeletekre vágva, paradicsommal összesütve, fetával megszórva nem csak finom, de látványos köret is lesz belőle.
Csirkés-joghurtos padlizsánsaláta

Csirkés-joghurtos padlizsánsaláta

Kerti partik népszerű körete most csirkével.
Sajtos-padlizsános szendvics Ammerländer Edámi sajttal

Sajtos-padlizsános szendvics Ammerländer Edámi sajttal

Néhány egyszerű, hétköznapi hozzávaló is elegendő ahhoz, hogy megalkossuk a nyár kedvenc szendvicsét. A fokhagymás tejszínbe mártott, vajon átsütött kenyérszeletek közé sült padlizsánkarikák és sajtszeletek kerülnek, hozzá pedig frissítő, citromos joghurtot tálalunk.
Padlizsános quesadilla

Padlizsános quesadilla

Egy csomag tortillalap mindig lapul a konyhaszekrényemben. Ha gyors ebédet vagy vacsorát szeretnék készíteni, csak előkapom őket, megtöltöm mindenféle finomsággal, és már tálalhatok is. Most barna rizs, kolbász, padlizsán és curry fűszerkeverék adta a töltelék alapját.
Shakshuka

Shakshuka

A Közel-Kelet híres lecsója.
Humusz, a közel-keleti mártogatós

Humusz, a közel-keleti mártogatós

Az arab világ egyik legismertebb és legkedveltebb mártogatósát ma ünnepeljük.
Ajváros-sonkás sertésnyársak

Ajváros-sonkás sertésnyársak

Házilag készült ajvárral
Egy igazán egészséges és diétába is könnyen beilleszthető recept: Sült padlizsántekercs

Egy igazán egészséges és diétába is könnyen beilleszthető recept: Sült padlizsántekercs

Kedvünk szerint variálhatjuk a padlizsántekercsek töltelékét. Ezúttal egy izgalmas, mediterrán hangulatú túrókrémmel készítettem el.
12 34
2/4