Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Krémes állagú rizzsel az igazi.
Spárgás lepények gyorsan

Spárgás lepények gyorsan

A grillezés egyszerűen, gyorsan a spárga igazi ízét hozza elő.
Mazsolás-vaníliás cukkinikenyér

Mazsolás-vaníliás cukkinikenyér

Friss szezongyümölcsökkel igazán izgalmas.
Tonhal fasírt

Tonhal fasírt

Sokan nem tudják, de az omega 3 zsírsavak a szervezetre gyakorolt számos egészséges hatásuk mellett a jó kedv fenntartásáért is felelnek, ezért érdemes heti több alkalommal halat fogyasztani, pl. tonhal formájában.
Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Az egyik legjobb dolog a tavaszi-nyári időszakban a piacon kapható számos tökféle. A cukkinit azért szeretem, mert rengeteg felhasználási módja van: készíthetjük töltve, rántva, főzeléknek, krémnek, sőt kenyeret is süthetünk belőle. Jöjjön most egy töltött verzió!
Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Paradicsomos mártogatós mellé ajánljuk.
Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagyma napra fokhagyma mártogatós.
Vöröslencse bolognai

Vöröslencse bolognai

Egy újabb isteni, növényi fehérjékben gazdag tésztaétel, a ritkán használt vöröslencse felhasználásával.
Banános Tarte Tatin

Banános Tarte Tatin

Banán Napra banán tarte dukál.
Puffasztott rizses-zabos müzliszelet

Puffasztott rizses-zabos müzliszelet

Ezekből a helyes müzliszeletekből tartsatok mindig a kocsiban, és csomagoljatok belőle a gyerekek uzsonnás dobozába is! Kedvencem benne a puhasága, szaftos, nem fűrészpor állagú, ráadásul kedvetek szerint variálhatjátok az összetevőit is.
Epres panna cotta

Epres panna cotta

Az olaszok egyik kedvenc édessége a panna cotta, ami egy nagyon könnyű, bármikor fogyasztható desszert és természetesen elkészíthető diéta barát verzióban is.
Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Rövid az eperszezon, használjátok ki! Nálam ilyenkor mindig jókora mennyiség lapul a hűtőben, és nemcsak édes, hanem sós ételekbe is teszek belőle. Ez a recept az egyik legfinomabb tavaszi salátám, általában vacsorára készítem magunknak.
1...676869 7071...177
69/177