Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Pöttyös

Zenélő Túró Rudik kerültek a boltok polcaira

2022. január 14.

A Valentin napig kapható szívecskés Pöttyösök nem csak friss túrót és kedves üzeneteket tartalmaznak, de inspiráló zenei élményeket is rejtenek azoknak, akik dalban mondanák el: Mosolyogj! Legyen tánc! Fel a fejjel! vagy hogy Kettesben jobb. Év elején ismét szívecskék váltották fel az ikonikus pöttyöket, de a csomagoláson ezúttal egy Spotify appal beolvasható kódot is találunk, mely az üzenetet „megzenésítő” playlistre mutat. A slágergyanús megoldás az egész közép-kelet-európai régióban egyedülálló. 

 

Vége a hétnek? Ideje méltóképp megünnepelni a legjobb barátnőddel és egy „Végre péntek” Túró Rudival, hadd szóljon hozzá a Péntek című dal az Animal Cannibalstől. De a hétfő is garantáltan vidámabban indul egy „Mosolygós hétfőt!” szívecskés finomsággal, amihez a Take That, a Bon Jovi és a Punnany Massif szolgáltatja a hangulathoz illő zenei élményt. A legkitartóbbakat egész biztosan a „Hónap dolgozója” üzenetes Túró Rudik várják majd a laptop mellett. A munka hőseit az ABBA emlékezteti majd, hogy „The Winner Takes It All”. De mától bárkivel előfordulhat az is, hogy a telefonját keresve egy „Te vagy az igazi!” felirattal ellátott Pöttyösre bukkan a táskájában, amihez felcsendül a U2-tól a One vagy Tina Turnertől a The Best. Hát kell ennél szebb szerelmi vallomás?

Forrás: Pöttyös

2022. január 10. és február 14. között Magyarország legkedveltebb márkája, a Pöttyös immár kilencedik alkalommal jelentkezik hagyományteremtő szívecskés kampányával. Az akció lényege kilenc éve változatlan: mosolyt csalni a szeretteink arcára a Pöttyössel, hiszen ebben az időszakban kedves üzenetek kapnak helyet a csomagoláson, a piros pöttyöket pedig szívecskék váltják le Valentin napig. A feliratos finomságokkal kifejezhetjük érzéseinket, üzenhetünk szeretteinknek, szerelmünknek, családunknak, barátainknak vagy kollégáinknak. 

 

Micsoda? Zenétől jobban nőnek a szobanövények?

De ahogyan megszokhattuk, a Pöttyös ezúttal is csavart egyet a dolgon, idén a csomagoláson lévő üzenettel együtt zenével is meglephetjük szeretteinket. A feliratokhoz válogatott dalok szövegükben, címükben és hangulatukban is átadják a megfogalmazott üzenetet, és megszólaltatják a vidám, optimista Pöttyös életérzést. A kódok a QR kódokhoz hasonlóan működnek, melyeket a Spotify appjával beolvasva közel negyven lejátszólistához férnek hozzá a limitált kiadású Pöttyös desszertek fogyasztói. A legismertebb magyar és nemzetközi előadók TOP200-as slágereiből összeállított tematikus playlisteken mindenki megtalálja kedvencét, hiszen ezeken a legújabb zenék mellett olyan ikonikus dalok is megtalálhatóak, amiket minden korosztály egyszerre tud dúdolni.

 

Ez is érdekelhet:

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

A Pöttyös az egymilliós Facebook közösség elérése alkalmából szokatlan módon a rajongói kezébe adta a döntést, hogy megszavazzák, az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül melyiket hozzák vissza ősszel. A közel egyhetes szavazás során a Facebook rajongók végül úgy döntöttek, hogy a meggyes-mákos ízesítésű Túró Rudit szeretnék újból a boltok polcain látni.  
A sokoldalú túró - több van benne!

A sokoldalú túró - több van benne!

Kenhető, darabolható, rétegezhető, roppant sokoldalúan használjuk, de vajon mindet ismerjük? Túró ABC.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.