Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Pöttyös

Zenélő Túró Rudik kerültek a boltok polcaira

2022. január 14.

A Valentin napig kapható szívecskés Pöttyösök nem csak friss túrót és kedves üzeneteket tartalmaznak, de inspiráló zenei élményeket is rejtenek azoknak, akik dalban mondanák el: Mosolyogj! Legyen tánc! Fel a fejjel! vagy hogy Kettesben jobb. Év elején ismét szívecskék váltották fel az ikonikus pöttyöket, de a csomagoláson ezúttal egy Spotify appal beolvasható kódot is találunk, mely az üzenetet „megzenésítő” playlistre mutat. A slágergyanús megoldás az egész közép-kelet-európai régióban egyedülálló. 

 

Vége a hétnek? Ideje méltóképp megünnepelni a legjobb barátnőddel és egy „Végre péntek” Túró Rudival, hadd szóljon hozzá a Péntek című dal az Animal Cannibalstől. De a hétfő is garantáltan vidámabban indul egy „Mosolygós hétfőt!” szívecskés finomsággal, amihez a Take That, a Bon Jovi és a Punnany Massif szolgáltatja a hangulathoz illő zenei élményt. A legkitartóbbakat egész biztosan a „Hónap dolgozója” üzenetes Túró Rudik várják majd a laptop mellett. A munka hőseit az ABBA emlékezteti majd, hogy „The Winner Takes It All”. De mától bárkivel előfordulhat az is, hogy a telefonját keresve egy „Te vagy az igazi!” felirattal ellátott Pöttyösre bukkan a táskájában, amihez felcsendül a U2-tól a One vagy Tina Turnertől a The Best. Hát kell ennél szebb szerelmi vallomás?

Forrás: Pöttyös

2022. január 10. és február 14. között Magyarország legkedveltebb márkája, a Pöttyös immár kilencedik alkalommal jelentkezik hagyományteremtő szívecskés kampányával. Az akció lényege kilenc éve változatlan: mosolyt csalni a szeretteink arcára a Pöttyössel, hiszen ebben az időszakban kedves üzenetek kapnak helyet a csomagoláson, a piros pöttyöket pedig szívecskék váltják le Valentin napig. A feliratos finomságokkal kifejezhetjük érzéseinket, üzenhetünk szeretteinknek, szerelmünknek, családunknak, barátainknak vagy kollégáinknak. 

 

Micsoda? Zenétől jobban nőnek a szobanövények?

De ahogyan megszokhattuk, a Pöttyös ezúttal is csavart egyet a dolgon, idén a csomagoláson lévő üzenettel együtt zenével is meglephetjük szeretteinket. A feliratokhoz válogatott dalok szövegükben, címükben és hangulatukban is átadják a megfogalmazott üzenetet, és megszólaltatják a vidám, optimista Pöttyös életérzést. A kódok a QR kódokhoz hasonlóan működnek, melyeket a Spotify appjával beolvasva közel negyven lejátszólistához férnek hozzá a limitált kiadású Pöttyös desszertek fogyasztói. A legismertebb magyar és nemzetközi előadók TOP200-as slágereiből összeállított tematikus playlisteken mindenki megtalálja kedvencét, hiszen ezeken a legújabb zenék mellett olyan ikonikus dalok is megtalálhatóak, amiket minden korosztály egyszerre tud dúdolni.

 

Ez is érdekelhet:

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

A Pöttyös az egymilliós Facebook közösség elérése alkalmából szokatlan módon a rajongói kezébe adta a döntést, hogy megszavazzák, az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül melyiket hozzák vissza ősszel. A közel egyhetes szavazás során a Facebook rajongók végül úgy döntöttek, hogy a meggyes-mákos ízesítésű Túró Rudit szeretnék újból a boltok polcain látni.  
A sokoldalú túró - több van benne!

A sokoldalú túró - több van benne!

Kenhető, darabolható, rétegezhető, roppant sokoldalúan használjuk, de vajon mindet ismerjük? Túró ABC.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!