Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Whirlpool

Whirlpool ChefPlus – Minden nap ínycsiklandozó ételek, a mikrohullámú sütés sebességével (x)

2017. December 4.

Az egyedülálló Dual Crisp technológiával rendelkező új ChefPlus mikrohullámú sütővel töredékidő alatt grillezhet, süthet és főzhet1

2017. december – Még a legkreatívabb szakácsoknak is csak ritkán van idejük arra, hogy kedvenc receptjeiket élvezettel készíthessék el; a Whirlpool új ChefPlus mikrohullámú sütőjével azonban feleannyi idő alatt készíthetők el az ínycsiklandozó ételek2 – így kibontakoztathatja kreativitását, és bármikor nagyszerű ételeket készíthet. Az exkluzív Dual Crisp technológiának köszönhetően a ChefPlus mikrohullámú sütő professzionális eredményt nyújt a grillezés, a sütés és az egészségesebb olaj nélküli sütés során, a mikrohullámú sütés összes kényelmével.

„A ChefPlus a másfajta gondolkodás és az intelligensebb főzés mellett az élet minél teljesebb élvezetét jelenti” – nyilatkozta Vittorio Galimberti, a Whirlpool EMEA Integrált üzleti egységének vezetője. „A Whirlpool egyedülálló Dual Crisp technológiája kiaknázza a mikrohullámú sütőben, mint kreatív eszközben meglévő lehetőségeket és a szakácsművészet számára új távlatokat nyit, ugyanakkor a felhasználó élvezheti a sütő nyújtotta kényelmes használatot és a szabadságot, hogy az idejét úgy tölthesse, ahogy szeretné.”

Ropogós kívül, omlós belül – Sütés a Dual Crisp segítségével
A ChefPlus Dual Crisp használatakor az étel hihetetlenül ropogós lesz a speciális kettős hullámkibocsátó rendszernek köszönhetően, amely alulról és felülről egyaránt tökéletesen megpirítja az ételt. Az egyik hullámkibocsátó a teljes sütőtérbe sugároz, és az ételt célozza, ugyanakkor a második a speciális crisp tálra irányítja a hullámokat, amelyet ezáltal magasabb hőmérsékletre képes felhevíteni. Ez teszi lehetővé, hogy az étel megsüljön, és minden oldalról ropogóssá váljon, ugyanakkor belül ízletesen omlós maradjon, és megőrizze állagát, zamatát és tápértékét. A fejlett funkciók sora, például a fejlett Chef menü automatikus recept funkciója és a Dual Crisp hihetetlen képességekkel ruházzák fel az új ChefPlus mikrohullámú sütő család tagjait: Olyan recepteket is elkészíthet, amelyekhez általában hagyományos sütőre van szükség – mint például a tökéletesen elkészített sütemények, mindezt fele annyi idő alatt3 és a mikrohullámú sütés könnyedségével.

Fotó: Whirlpool

Fotó: Whirlpool

Gyengéd párolás és tökéletes grillezés
Az egyedülálló pároló tartozékkal tökéletesen elkészített, ízletes és egészséges ételeket készíthet, ugyanakkor megőrizheti az ételek vitaminjait és tápértékét. Ha pedig szeretné felpirítani az ételt, hogy olyan legyen, mintha sütőben készült volna, akkor az öntisztító QuartzGrill segítségével könnyedén megteheti azt.

CrispFry – egészséges, ropogós, olaj nélküli sütés
Most az olajban sült ételek – például chips vagy rántott hal – csodálatos zamatát gyors, stresszmentes és egészséges módon biztosíthatja. Az exkluzív Dual Crisp technológia és a légkeveréses rendszer kombinálásával úgy süthet és piríthat olaj nélkül, hogy a végeredmény ízletesen ropogós lesz kívülről, ugyanakkor puha és omlós belülről.

Tökéletes ételek a Chef menü segítségével
Ha kevés az idő, a ChefPlus mikrohullámú sütő a segítségére siet. A Chef menü egy sor automatikus receptet kínál, amelyek garantálják a tökéletes eredményt kedvenc ételeinek az elkészítése, felengedése és újramelegítése során. Használja a Chef menü gombot, és válasszon a sokféle előre beállított, többek között a CrispFry funkciót is használó program közül, hogy a legegyszerűbb módon készítsen tökéletes ételeket.

Könnyű tisztítás az AutoClean segítségével
Az AutoClean funkció segítségével erőfeszítés nélkül biztosíthatja a ChefPlus makulátlan tisztaságát. Egyszerűen helyezzen egy edényben vizet a mikrohullámú sütőbe, indítsa el az AutoClean funkciót, és a gőz gyorsan fellazítja az étellerakódásokat, amelyek így könnyedén letörölhetők. A ChefPlus nem tapadó sütőtér bevonattal rendelkezik, hogy könnyedén tisztára törölhesse a belsejét, agresszív tisztítószerek használata nélkül.

Hagyományos sütőhöz hasonló főzés a légkeverés segítségével
A légkeveréses rendszer a hagyományos sütőkhöz hasonló eredményt biztosít, a ventilátor a hőt az étel felületére irányítja – ez a titka annak, hogy az étel belül megőrzi omlósságát és nedvességtartalmát!

Újramelegítés és felengedés – mindenkor hatásosan, gyorsan és egyenletesen
A ChefPlus kiválóan teljesít az újramelegítés és felengedés mindennapi feladataiban, a homogén hullámkibocsátó rendszer segítségével ragyogó eredményt biztosít. Az egyedülálló rendszernek köszönhetően megmarad az ételek állaga, színe és megmaradnak a benne lévő vitaminok. Az étel megjelenése és zamata olyan, mintha frissen készítette volna! A Crisp technológiával együtt használva rendelkezésre áll egy kenyér felengedés funkció is, amely visszaadja a tökéletesen ropogós kérget és a frissen sült kenyér zamatát.

A leállítható forgótányérnak köszönhetően a szögletes edények sem jelentenek gondot
A kiemelkedő rugalmasság érdekében a forgótányér leállítható a grill és a légkeverés használatakor, így a nagyméretű vagy szögletes sütőedények is könnyedén behelyezhetők.

Elegáns forma, amely tökéletesen illeszkedik a modern élethez
Az új ChefPlus mikrohullámú sütő jellegzetes, letisztult vonalakkal rendelkezik, amely csodálatosan egészíti ki a mai modern konyhák világát. A csillogó fekete üvegajtó, a króm bevonatok, az érintéses kezelőszervek és a hideg fehér LED kijelző igazi mestermunkát és prémium designt jeleznek. Az elegáns megjelenés az intuitív és élvezetes kezelhetőségben is tükröződik, ezáltal a ChefPlus segítségével öröm a főzés. Az új Whirlpool ChefPlus mikrohullámú sütők hamarosan kaphatóak Magyarországon is! (x)


A Whirlpool Corporation vállalatról:
A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója, éves árbevétele mintegy 20 milliárd dollár, 97 000 főt foglalkoztat, és 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a világon a 2015-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztató Whirlpool EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika), amely több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel, a Whirlpool Corporation 100%-os tulajdonában álló leányvállalat. A Whirlpool Európai Irányítási Központja Comerióban, Olaszországban működik.

További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók, vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.

1 Főzési idők a statikus főzési módokkal rendelkező, hagyományos Whirlpool sütőkkel összehasonlítva.
2 Főzési idők a statikus főzési módokkal rendelkező, hagyományos Whirlpool sütőkkel összehasonlítva.
3 Főzési idők a statikus főzési módokkal rendelkező, hagyományos Whirlpool sütőkkel összehasonlítva.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!