Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Sztáranyukákkal készültek a finomságok a Medve sajt workshopján

Jönnek a receptek is
2017. November 27.

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk, hogy: Gyorsan, egyszerűen finomat. Időről időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett a Medve sajt rendkívül sokoldalúan felhasználható.” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató.

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el. A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtök krémlevese megfőtt. Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest. Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkinit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes kevert salátát állított össze. A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

Gyorsan finom és tápláló ételt készíteni nem ördöngösség. A hazai sajtpiac egyik legrégebbi márkájaként a komoly hagyományok mellett a Medve sajt folyamatosan meg is újul. Háromféle kiszerelésben – kockasajt, szendvicskrém és tömlős sajtkrém – összesen tizenhétféle ízváltozatban érhető el, így valóban mindenki megtalálhatja a családja ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó közös reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebéd alapanyagáról.

Bloggerünk, Csigó Zita Epres Panni csapatához csatlakozva a gyönyörű színű és nagyon finom sütőtöklevest készítette el. A recepteket hamarosan nálunk is megtalálhatjátok!

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Karácsonyi gyógytea készítő workshop Émile-nél!

Karácsonyi gyógytea készítő workshop Émile-nél!

Tarts velünk egy különleges programon, melynek során megismerkedünk a teakeverékekbe tehető gyógy- és fűszernövényekkel, ehető virágokkal, aszalt gyümölcsökkel, és több gyógynövényfőzetet meg is kóstolunk.
Sajtrajongók figyelem: a sajt is superfood lett

Sajtrajongók figyelem: a sajt is superfood lett

Tudományosan bizonyított tény
Tessék?? Sajtot a teára????

Tessék?? Sajtot a teára????

Ez egy szokatlanul hangzó, de létező dolog

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!