Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Nyári főzési tipp a brit sütik királynőjétől

Mary Berry meglepő tanácsot ad a nyári főzőcskézésekhez.
2018. July 26.

Kinek van kedve nyáron a meleg konyhában állni, amikor még a nyitott ablakon is csak a langyos szél fújdogál be? Hát, nem sokunknak. Viszont enni kell, főtt ételt, napi egyszer, így kénytelenek vagyunk mégis főzőcskézni. Ilyenkor jönnek a gyorsan elkészíthető kaják, vagy azok, amelyek mellett nem kell ott állni folyamatosan, hanem főnek szinte maguktól.

Mar Berry-nek, a Sütimester volt háziasszonyának is megvan a maga tippje az ilyen esetekre: kapcsoljuk be a sütőt. Micsoda? Az is meleg – de még mennyire. Ilyen esetekre találták ki a sütés nélküli desszerteket. „Ha a sütőben készítjük az ételt, nem vagyunk kitéve akkora melegnek.” – indokolja tippjét Berry. Így már elfogadható.

via: Pure Wow

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mary Berry kávés-diós piskótája

Mary Berry kávés-diós piskótája

A Sütimester egykori zsűrijének egyik klasszikusa
Mindannyiunk kedvence: a nyári sütés nélküli sajttorta

Mindannyiunk kedvence: a nyári sütés nélküli sajttorta

Ez a kombináció a megfelelő hőfokra hűtve, azaz legalább 6 órán keresztül a hűtőben pihenve pontosan jól vágható sajttortával jutalmaz. És még az elkészítése is nagyon egyszerű!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!