Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Így hozta magát formába Lady Gaga

A Super Bowl félideji showjára
2017. February 24.

Sokunknak már az is nehéz, hogy a futópadon edzve beszélgetünk, ám a díváknak ennél jóval nehezebb dolguk van: éneklés közben magas sarkúban táncolnak. Lady Gaga a Super Bowl 13 perces félidejét utóbbival töltötte, lássuk, hogyan került formába.

’Sok sikert’ diétán volt: Állítólag a show-t megelőző egy hónapban csak pezsgőt ivott és sushit evett. A Life & Style riportja szerint lehet, hogy ez volt a szupersztár „sok sikert” diétája, viszont több, mint valószínű, hogy átvert mindenkit. Miután 2016-os turnéja során elájult, Gaga egy nagyon szigorú diétára váltott. „Salsa gabona chipsszel, tofu, pulykaszeletek, hummus, kókusztej” – sorolja LaurieAnn Gibson koreográfus a People magazinnak. Tehát semmi nyers hal, vagy alkohol.

Kardió-bolonddá vált: A show hetében, hogy nagy állóképességre tegyen szert, Gaga non-stop sportolt, melynek nagy részét a kardió edzések tették ki. Különösen a versaclimbing (egyfajta lépcsőzés, mely az alsó és a felső testtájakat is megmozgatja). Közben pedig énekelt: „A showban is énekelni fogok, az pedig teljes mértékben kardió.” – mondta Michael Strahannek a Good Morning America-ban.

Az erősítéseket sem hagyta ki: Edzéstervének része volt a saját testsúlyos TRX-ezés is – melyeket gyakran Atelier Versace-ban végzett.

Megtartotta a kávészüneteket: Ismerjük az alapszabályt: mindent csak mértékkel. Még Instagram oldalán is megosztott egy képet, amin kávét vásárol a Starbucksban.

Jól szórakozott: Nem csak konditeremben edzett, a testmozgást beépítette mindennapi életvitelébe is. Lovagolni járt, gyakorlatokat végzett a kertben, lábujjérintéseket a lakókocsi előtt, sőt, néhány cigánykereket is édesanyja társaságában.

forrás: delish.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Íme egy diétabarát isteni krémleves

Íme egy diétabarát isteni krémleves

A legtöbb krémleves bőséges kalóriatartalommal bír, ez a csiperkegomba krémleves viszont teljesen diétabarát, mégis tökéletes a hideg téli napokra, amikor semmi másra nem vágyunk, mint valami krémesre, finomra és szívmelengetőre.
Diétás, sült céklasaláta

Diétás, sült céklasaláta

Egyszerű, gyors, egészséges, diétás céklasaláta.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!