Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Whirlpool

Élvezze a frissességet biztosító még több helyet! (x)

A Whirlpool Supreme beépített hűtőszekrények termékcsaládjánál alkalmazott 6. ÉRZÉK és FreshControl technológiák intelligensebb, sokoldalúbb tárolást biztosítanak, hogy az ételek még hosszabb ideig, még frissebbek maradjanak!
2016. December 13.
Whirlpool

Fotó: Whirlpool

2016. november – Az ételek tárolása állandó kihívás, különösen az olyan elfoglalt emberek számára, akik inkább ritkábban, nagyobb bevásárlásokat tartanak. Nem csak az a gond, hogy mindennek be kell férnie a hűtőbe vagy a fagyasztóba, hanem a nem megfelelő tárolás esetén az étel hamarabb tönkremegy, és ilyenkor ki kell dobni.

Az új Supreme beépített hűtő-fagyasztó piacra dobásával a Whirlpool nagyszerű, kiváló megoldást kínál, amely az innovatív 6. ÉRZÉK technológiát alkalmazza, így az ételek hosszabb ideig frissek maradnak. A Supreme beépített hűtő-fagyasztó lehetővé teszi az ételek jól szervezett tárolását. Ez a prémium belső kialakításnak köszönhető, amely tökéletesen összehangolja a hűtőt és a fagyasztót, rendkívül rugalmasan alakítható, és hatalmas, 530 literes belső teret biztosít – amelyben akár 2 600 darab alma is elfér!

„Az ételek megfelelő tárolása nagyban elősegítheti az ételek kidobásának elkerülését és az étel legjobb minőségben való megőrzését, a való életben azonban nem mindannyian gondolkodunk mérnöki aggyal, és nem mindig a használati utasítást követve rámoljuk be a dolgokat. A Whirlpool-nál éppen ezért olyan hűtő-fagyasztót terveztünk, amely jobban megfelel a vásárlási szokásoknak és az életmódnak, nem pedig a felhasználónak kell a készülékhez alkalmazkodnia” – fejtette ki Maurizio Tursini, a Whirlpool EMEA cég hűtési ágazatának vezetője. „Az intuitív, innovatív technológiai megoldásokat alkalmazó Supreme Built-in hűtő-fagyasztó pont a megfelelő körülményeket biztosítja ahhoz, hogy az étel friss maradjon, ugyanakkor a belső tér szabadon, rugalmasan, könnyen használható.”

A 6. ÉRZÉK és a FreshControl technológiák a hűtő minden részében szabályozzák a hőmérsékletet és a páratartalmat, így a Supreme beépített hűtő-fagyasztóban az ételek hosszú ideig megőrzik frissességüket. A napi használat és az ételtárolás egyszerű és magától értetődő az intelligens síneknek és görgőknek köszönhetően, amelyek segítségével a fiókok könnyedén, teljesen kihúzhatók, és a rekeszek igény szerint alakíthatók. A fagyasztó is kiemelkedő teljesítményt és kényelmet biztosít: A SchockFreeze gyorsfagyasztó rekeszben akár 2 kg étel is gyorsan, mindössze 4 óra alatt lefagyasztható, ugyanakkor a Whirlpool FreezControl technológiája biztosítja, hogy a fagyasztó belsejében minimális legyen a hőmérséklet ingadozás.

Tökéletes körülmények az ételek frissen tartásához

A 6. ÉRZÉK és a FreshControl technológiák biztosítják az ideális hőmérséklet és páratartalom fenntartását a teljes hűtőtérben, hogy az étel hosszabb ideig friss maradjon.

Most még egyszerűbb a megfelelő ételtárolás

Az ételek frissen tartása hatékonyan optimalizálható a hűtőn belül a megfelelő hely megválasztásával, és annak köszönhetően, hogy a tárolt ételek könnyen rendben tarthatók. A Supreme Built-In hűtő-fagyasztó 530 literes extra űrtartalma sokoldalúságának köszönhetően eldöntheti, hogy ezt hogyan teszi: A rendkívül rugalmasan használható sín-görgő rendszer, a teljesen kihúzható fiókok, valamint a praktikus, vonzó megjelenésű polcelválasztók segítségével könnyen fenntartható a rendezettség.

Activ0° rekesz a húsok és halak számára

A Whirlpool egy külön rekeszt készített a húsok és halak számára:  az állandó, tökéletes 0°-os hőmérsékletet biztosító Activ0° rekeszben a húsok és a halak könnyen frissen tarthatók.  A még sokoldalúbb kihasználhatóság érdekében a rekesz kikapcsolható, és normál rekeszként használható, ha épp arra van szükség.

Erőteljes gyorsfagyasztás, amikor csak szükséges

Az új hűtő-fagyasztó egy külön nagyteljesítményű gyorsfagyasztó rekeszt tartalmaz, a ShockFreeze rekeszt, amely bármikor bekapcsolható. Mindössze 4 óra alatt akár 2 kg étel gyorsfagyasztására képes.

Pontos vezérlés a tökéletes fagyasztás érdekében

Annak érdekében, hogy a fagyasztott étel tökéletes állapotban maradjon, a Supreme Built-In hűtő-fagyasztó pontosan szabályozza a teljes fagyasztótér hőmérsékletét, hogy a hőingadozás a lehető legkisebb legyen, és az ételen ne keletkezzenek kiszáradás miatti foltok. 

A frissebb ételeknek és a könnyű tárolásnak köszönhetően az új Supreme Built-In hűtő-fagyasztó igazán sokoldalúan használható beépített készülék a modern konyhák számára.

A Whirlpool Magyarország Kft. forgalmazásában elérhető készüléktípusok: Egyajtós hűtő: ARG 18070 A+, egyajtós fagyasztó: AFB 1840 A+, AFB 1842 A++, melyek tetszés szerint kombinálhatók. (x)

 

A Whirlpool Corporation vállalatról:

A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója,  éves árbevétele mintegy 20 milliárd dollár, 97 000 főt foglalkoztat, és 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a világon a 2015-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztató Whirlpool EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika), amely több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel, a Whirlpool Corporation 100%-os tulajdonában álló leányvállalat.  A Whirlpool Európai Irányítási Központja Comerióban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!