Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Élményt ajándékba – szuper gasztronómiai témájú workshopokat ajánlunk

2019. December 19.

Van olyan családtagotok, ismerősötök vagy barátotok, aki szeret gasztronómiával foglalkozni? A századik sütipecsét vagy serpenyő helyett válogassatok az alábbi szuper programok közül, és tárgyak helyett inkább lepjétek meg egy csodás élménnyel!

Apacuka Ceramics kerámia workshopok

Az Apacuka workshopokon egyedi kerámiákat készíthetünk, például tányért, bögrét vagy kínálót. Rengeteg szín, forma és minta áll rendelkezésre, a siker pedig annak is garantált, aki korábban még sosem agyagozott. Az ajándékkártyát ezen a linken szerezhetitek be.

Fotó: Apacuka Ceramics

Makifood Főzőiskola kurzusok

Adjátok ajándékba a főzés örömét! Januártól számos új kurzussal bővül a főzőiskola repertoárja, a megvásárolt utalvánnyal a megajándékozott maga döntheti el, hogy melyik(ek)en venne részt legszívesebben. Az utalványt ezen a linken szerezhetitek be.

Fotó: Makifood

Fotózz otthon! kurzusok

Ha van olyan szerettetek, aki érdeklődik az ételfotózás, food styling és a gasztrodizájn iránt, ám egyelőre még kissé bátortalan – vagy túl elfoglalt, esetleg jobban szeret otthon elmélyülni a tananyagban –, tuti örülni fog egy Fotózz otthon! kurzusnak. Ő választhatja ki a kurzus(oka)t, saját tempóban haladhat, konzultációra pedig e-mailben lesz lehetősége. Az ajándékkártyát ezen a linken szerezhetitek be.

Fotó: Pasztellbarokk

Hobby barista tanfolyam

Szedjétek össze a kávéimádó barátokat, és vegyetek részt együtt egy hobby szintű barista tanfolyamon! Merüljetek el a kávé izgalmas világában, a tökéletes tejhab ezentúl otthon sem lesz elérhetetlen álom. Az ajándékutalványt ezen a linken szerezhetitek be.

Fotó: 123 RF

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Kávészenvedély workshopon jártunk

Kávészenvedély workshopon jártunk

Megtanultunk cuppingolni, elmondjuk, hogy mi az!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!