Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Whirlpool

A WHIRLPOOL BEMUTATJA INNOVATÍV SUPREME NOFROST TERMÉKCSALÁDJÁT (x)

Biztosítja élelmiszerei hosszú élettartamát!
2016. December 9.
Whirlpool

Fotó: Whilpool

No 1. a friss és fagyasztott ételek megőrzésében[1]

A Whirlpool, miután kiterjedt tanulmányokat folytatott a vásárlók háztartással kapcsolatos szokásairól, forradalmi változást vezetett be az élelmiszerek hűtésének világában: a Supreme Nofrost kombinált hűtő termékcsalád a friss ételek minőségét hosszabb ideig megőrzi, így elkerülhető az ételek kidobása – a Whirlpool ezt a csatát sikeresen megnyerte vásárlóinak.

A vásárlói véleményeken alapuló tökéletes hűtő-fagyasztó

Az európaiak 86%-a nyilatkozott úgy,[2] hogy az ételpazarlás elkerülése otthon és az otthonon kívül is rendkívül fontos, és az új generációs hűtőktől azt várják, hogy tökéletes, még hosszabb ideig tartó tárolást tegyenek lehetővé, hogy az étel (beleértve a nyers húst és halat is) friss maradjon, megőrizze ízét és színét; nem akarják, hogy a gyümölcs löttyedtté váljon, a zöldség kiszáradjon, a hűtőben páralecsapódás és nedvesség legyen, és keveredjenek a szagok. A tökéletes fagyasztónak teljesen meg kell akadályoznia a fagyasztott étel kiszáradását, és a legjobb formájában kell megőriznie a fagyasztott étel minőségét.

Whirlpool Supreme NoFrost hűtő

A Whirlpool felső kategóriás Supreme NoFrost hűtői azonnali választ adnak minden vásárlói igényre, valóra váltják a vásárlók álmait.

Megerősíti a Whirlpool friss és fagyasztott ételek tárolása terén szerzett pozícióját [3], amely az alábbiaknak köszönhető:

Supreme NoFrost 

Ez az innovatív, vadonatúj Whirlpool technológia két független NoFrost rendszert alkalmaz, egyet a hűtőben és egyet a fagyasztóban, amelyek segítségével a legjobb jégmentes klíma biztosítható a friss és fagyasztott ételek számára. 

 – Mi a különbség a már piacon lévő hagyományos teljes NoFrost technológia és az innovatív Whirlpool Supreme teljes NoFrost rendszer között? A hagyományos teljes NoFrost technológiájú hűtőszekrények csak egyetlen elpárologtatóval (hűtőfelülettel) rendelkeznek mindkét rész – a hűtő és a fagyasztó – hűtéséhez. Így nem lehet eltérő páratartalom szinteket beállítani az egyes részek belsejében, ami kihat az ételek megőrzésére, és nem előzi meg a szagok keveredését.

 – A kettős NoFrost esetében két különálló teljes NoFrost rendszer működik: egy a hűtő részben és egy a fagyasztó részben. Így a két rendszer teljesen független egymástól, ami kiváló ételmegőrzést biztosít: optimális a páratartalom, nem keverednek a szagok, és nincs jegesedés sem a hűtőben, sem a fagyasztóban

6. ÉRZÉK FreshControl technológia

A 6. ÉRZÉK technológia folyamatosan figyeli a hűtőszekrényben a hőmérsékletet és a pártartalmat, így az ajtó nyitása után sokkal gyorsabban állítja helyre a megfelelő hőmérsékletet. Egy speciális ventillátor is segíti a hűtőszekrényen belüli optimális állapot fenntartását. Az AITA [4] élelmiszer-technológiai szakértői szerint a hűtőszekrényben az ideális páratartalom 70–85% – pontosan ezt garantálja a Whirlpool 6.  ÉRZÉK FreshControl technológiája.

FreezeControl technológia

Ha a fagyasztott ételek elveszítik felületük nedvességtartalmát, akkor fagyasztáskor keletkező kiszáradt foltok jelentkeznek, amelyek nem csak az étel megjelenését változtatják meg, de az ízét is.  A FreezeControl technológia állandó szinten tartja a hőmérsékletet a leolvasztási szakaszban is, és  jelentősen csökkenti a hőmérsékletingadozásokat a fagyasztóban, így megvédi a fagyasztott étel minőségét, színét és akár 50 százalékkal csökkenti a fagyasztáskor keletkező kiszáradást [5].

Activ0° rekesz

Ideális környezetet teremt a húsok és halak tárolásához. Az Activ0° rekeszben a hőmérséklet 0 °C körüli, így ezek a kényes élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg frissességüket, megjelenésüket, állagukat ér tápértéküket. A rendszer kikapcsolható, ezáltal a rekesz normál tárolásra is használható.

Whirlpool

Fotó: Whirlpool

A részletekre való odafigyelés mindig is kiemelten fontos volt a Whirlpool számára, akárcsak az optimális működés és a vonzó megjelenés ötvözése. Absolute Design, amelynél a Supreme NoFrost modern formavilágot képviselő külső megjelenése egyszerű, de érzékelhetően kiváló minőséggel párosul. A prémium készülékek sima ajtóval és rejtett fogantyúval rendelkeznek, a felhasználóbarát kezelőfelület pedig a fogantyúba van beépítve. Az egyszerű használatot az érintésvezérlés biztosítja, amelynek segítségével közvetlenül elérhetők a fő funkciók (pl. Activ0° rekesz). Az időtálló szép megjelenést az új Optikai Inox ajtóborítás biztosítja, amely továbbfejlesztett ujjlenyomat- és karcolás-elleni védelemmel rendelkezik. A fal mellett való közvetlen elhelyezhetőség – az új keskeny ajtóval (45 mm) és zsanérokkal – maximális rugalmasságot tesz lehetővé, ha a konyhában össze kell hangolni a hűtő és a konyhabútor elhelyezését, ugyanakkor a hűtő- és fagyasztófiókok teljesen kihúzhatók maradnak.

Nem csak technológia, de a rugalmas – újjávarázsolt és továbbfejlesztett – belső szervezés is segíti az élelmiszerekkel való jobb gazdálkodást. További jellemző az új LED-es világítási rendszer, amely mindenhol tökéletes megvilágítást biztosít.

A Whirlpool tényleg mindenre gondol, a vásárlóknak a legfejlettebb technológiákat nyújtja és olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével optimálisan gazdálkodhatnak a friss és fagyasztott ételekkel… hogy többé egyáltalán ne legyen kidobott étel. (x)

 

[1] A Whirlpool által végzett belső ételtesztek alapján, amelyek az étel tömegveszteségének és elszíneződésének csökkenését mérték a FreshConrol és FreezeControl technológiák esetén. Felmérés dátuma: 2014. november

[2] A mennyiségi jellegű internetes felmérést a Research Plus Intézet végezte 2015 januárjában, a minőségi jellegű kutatómunkát a Memethic Lab végezte. Országok: Olaszország, Franciaország, Egyesült Királyság, Lengyelország, Oroszország, Belgium, Hollandia, Svédország.

Mennyiségi jellegű felmérés – a minta meghatározása:

  • 300 interjú, az alábbi eloszlással: 500 interjú Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Oroszországban, a Benelux országokban (250-250 Hollandiában és Belgiumban) és 300 interjú Svédországban
  • Nemek: 70% nő, 30% férfi, 23–60 év közötti életkor

 

[3] A Whirlpool által végzett belső ételtesztek alapján, amelyek az étel tömegveszteségének és elszíneződésének csökkenését mérték a FreshConrol és FreezeControl technológiák esetén. Felmérés dátuma: 2014. november

[4] Az AITA (Associazione Italiana di Tecnologia Aliment) az International Union of Food Science and Technology (IUFoST ) szervezet tagja. Az AITA, amely önkéntes, civil nonprofit szervezet, a nemzeti élelmiszer szakembereket és technológusokat tömöríti.

[5] Az SLG Prüf- und Zertifizierungs intézet által végzett, a Freeze Control technológiával rendelkező Whirlpool fagyasztókat Freeze Control technológiával nem rendelkező fagyasztókkal történő összehasonlítás eredményei alapján.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!